Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 апреля 2023

Виктор

Майстер з ремонту і монтажу обладнання, механік, слюсар 5 р

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
60 лет
Город проживания:
Борщев
Готов работать:
Борщев, Тернополь, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Івано-Франківський інститут нафти і газу

Геологорозвідувальний, Івано-Франківськ
Высшее, с 1981 по 1986 (5 лет)

Дополнительная информация

на підприємстві працював на посадах-майстер з обслуговування газового обладнання\ремонту трубопровідної запірної арматури\насосного парку\турбогенератора 6 МВт \монтажу обладнання, слюсар ремонтник\монтажник 5р., газорізчик 5р., тобто. ремонт та обслуговування енергетичного обладнання ТЕЦ. Серед інших робіт: будівництво вир. ангара/металоконструкції/ 24*12*6м, виготовлення та монтаж/з коліями/ кранбалок 10м*5т, виготовлення форм для з/б каналів N1-N7, демонтаж та монтаж/з "нуля"/ козлового крана 12т* 16м. Відповідальний, сумлінний, виконавчий, комунікабельний працівник із інженерним мисленням. Володію широкими знаннями та вміннями у робочих спеціальностях. Захоплення: ремонт всіх вузлів та агрегатів авт.ВАЗ. Є досвід електрозварювальних робіт. Водій кат.АВС.
Останні 7 років - робота по виготовленню і монтажу металоконструкцій і обладнання для виробництва в Польщі- слюсар,механік,гідравлік,фрезерувальник,зварювальник MIG/MAG ,MMA,газо- плазморізка

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: