Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2616133

Учитель-методист, 4 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Донецк
Готов работать:
Яремче

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Учитель української мови і літератури

с 08.1992 по 11.2014 (22 года 3 месяца)
ліцей-інтернат для обдарованих дітей при ДонНУ (Освіта, наука)

Керівник методоб'єднання; учасниця щорічних науково-практичних конференцій у ДонНУ; розроб - ка власної методики з ,,Удосконалення мовних умінь і навичок ліцеїстів методом укрупнених бло - ків'', публікації авторської інноваційної технології в науково-педагогічному журналі ,,Рідна школа''; завдяки розробленій системі занять учні досягають високих результатів на ЗНО, навчаючись у бюд- жетних групах престижних внз України, близького і далекого зарубіжжя; є переможці Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика та МАН з на обласному етапі; співавтор двотомника ,,Уні - версальної хрестоматії з української літератури для 5-11 класів'' та низки методичних посібників.

Дополнительное образование и сертификаты

Очно-дистанційні курси підвищення кваліфікації в Обласному інституті післядипломної освіти м. Донецька.

з 18 березня до2 листопада 2013 р.

Дополнительная информация

У зв'язку з сумнозвісними подіями на Донбасі змушена залишити попереднє місце роботи і перебратися ближче до рідного краю. Родом з Івано-Франківщини, маю помешкання у селищі Ворохта, але згідна винаймати житло у сусідніх областях ( Львівській, Хмельницькій, Вінницькій) і там працювати.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: