Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 января 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2632418

Специалист по охране окружающей среды, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Днепр, Киев, Кривой Рог, Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу з екології

с 07.2015 по наст. время (8 лет 10 месяцев)
Енергетика

Здійснення контролю за роботою відділу; за дотриманням природоохоронного законодавства у підрозділах підприємства, вимог нормативів у сфері охорони навколишнього середовища, а також вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2015 «Системи екологічного менеджменту»; за первинним обліком викидів, скидів, утворення відходів; показниками інструментально – лабораторного контролю щодо дотримання природоохоронного законодавства. Виконання заходів, передбачених програмами, планами щодо покращення стану екологічної безпеки. Проведення навчання та інструктажів з питань екологічної безпеки працівникам. Участь у розробці плану та звіту моніторингу викидів парникових газів, участь у верифікації звіту моніторингу викидів парникових газів відповідно до Законом України «Про засади моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів».Проведення аналізу екологічної результативності підприємства.

Головний спеціаліст з охорони довкілля

с 06.2008 по 12.2014 (6 лет 6 месяцев)
ПАТ "ХайдельбергЦемент Україна", Амвросіївка (виробництво цементу)

Проведення комплексних та екологічних експертиз робочих проектів, техніко-економічних обґрунтувань. Участь у сертифікації підприємства за системою екологічного менеджменту ДСТУ ISO 14001 – 2007. Організація проведення пуско-налагоджувальних робіт газоочисного обладнання; складання актів технічного огляду газоочисного обладнання; організація проведення контролю викидів, укладання договорів та участь у проведенні інвентаризації відходів підприємства та джерел викидів; отримання екологічних дозволів в органах державної влади. Розробка проекту лімітів на утворення та розміщення відходів; нормування та контроль відходів підприємства та викидів в атмосферу; укладання договорів на утилізацію та продаж відходів; розробка природоохоронних програм підприємства; складання звітної документації; взаємодія з інспектуючими органами під час проведення перевірок підприємства у галузі екології, ведення первинної документації у сфері атмосферного повітря та відходів

Образование

Донецький національний технічний універсітет

Экология и охрана окружающей среды, м.Донецьк
Высшее, с 1993 по 2001 (8 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Щорічні курси підвищення кваліфікації у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління

2015-2020

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint 1С:Підприємство Документообіг

Знание языков

  • Украинский — средний
  • Русский — выше среднего

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: