Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 октября 2018

Яна

Продавец-консультант (женская одежда), 1 800 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

ФЕДЕНКО ЯНА СЕРГІЇВНА

Дата народження: 16 квітня 1988 р. (26 років)
Адреса: місто Суми, пер. Суджанський, буд. 20, кв.120
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
З 22.01.2007р. працюю у Сумському будівельному коледжі лаборантом на заочному відділенні (складання розкладу навчальних занять; складання звітів; підготовка студентам документації на практику; оформлення і здача робіт студентів в архів; контроль за відвідуванням навчальних занять студентами; крім цього тимчасово виконую обов’язки секретаря).
Освіта
Вища
З 2003 по 2006 роки навчалася у Сумському будівельному коледжі, на економічному відділенні і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.

З 2007 по 2010 роки навчалася у Сумському державному університеті і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства.

Додаткова інформація
Особисті дані: одружена, одна дитина чотирьох років.

Мої головні риси характеру: комунікабельність, доброта, працелюбність, чесність, дисциплінованість, сумлінність, наполегливість, відповідальність. Шкідливих звичок не маю.

Вміння користуватися ПК, Windows, Internet – досвідчений користувач, вільно володію програмами: Word, Excel, знання української та російської мов.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: