Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Наталія

Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), 80 000 грн

Рассматривает должности: Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), Технолог, Директор відділу якості, Заввиробництва
Вид занятости: полная
Возраст: 49 лет
Город проживания: Волочиск
Готов работать: Волочиск, Хмельницкий
Рассматривает должности:
Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), Технолог, Директор відділу якості, Заввиробництва
Вид занятости:
полная
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Волочиск
Готов работать:
Волочиск, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний технолог

с 02.2025 по 12.2025 (11 месяцев)
Виробництво, Луцьк (Харчова промисловість)

Запуск нового виробництва з етапу будівництва; постановка на виробництво продукції і участь у розробці та сертифікації систем менеджменту безпечності FSSC
(pet food і заморожені напівфабрикати з курятини)

Старший викладач

с 06.2013 по 12.2024 (11 лет 7 месяцев)
Інститут післядипломної освіти НУХТ, Київ (Освіта, наука)

Навчання співробітників флагманів галузі : системи менеджменту безпечності, сенсорний аналіз

Старший майстер, старший технолог

с 06.2011 по 05.2013 (2 года)
ООО "Глобинський мясокомбинат", Глобине (Харчова промисловість)

Керівник структурного підрозділу на етапі введення в експлуатацію та виведення на проектні потужності

Образование

НУХТ

Технология мяса, Киев
Высшее, с 1993 по 1999 (6 лет)

Знания и навыки

  • Тепломасообмін різних модифікацій
  • Законодавство ЄС
  • Виробництво кормів
  • Обвалювання мʼяса

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: