Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 марта 2018

Дмитро

Інженер-механік, конструктор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер- механік

с 05.2011 по 05.2014 (3 года)
ПрАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ (Виробництво залізобетоних конструкцій)

Забезпечення безаварійної і надійної роботи всіх видів устаткування цеху, його правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт і технічне обслуговування.
Організація обліку робіт, виконаних у процесі ремонту і модернізації устаткування, контроль їх якість.
Розробка і впровадження прогресивних методів ремонту і відновлення вузлів та механізмів.
Організація облік усіх видів устаткування, а також такого устаткування, яке відпрацювало амортизаційний термін і морально застаріло, підготовку документів на його списання.
Знання і виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримання норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

Образование

Вінницький Національний Технічний Університет

Машинобудування, Вінниця
Высшее, с 2005 по 2011 (5 лет 8 месяцев)

Знания и навыки

MS Excel MS Word AutoCAD КОМПАС-Графік 3D моделювання 2D графіка

Дополнительная информация

Благий Дмитро Миколайович

Мета: отримання посади провідного фахівця відділу головного механіка ( механіка цеху, дільниці) на стабільному, перспективному підприємстві. Бажаний рівень оплати від 10000 грн.

Дата народження: 21 вересня 1985 року, вік 29 років
Сімейний стан: одружений, 1 дитина.
Адреса: м Вiнниця Юностi 26а кв.84
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:

2005 р.-2011 р. Вінницький Національний Технічний Університет, факультет машинобудування, кафедра відновлення та підвищення зносостійкості вузлів та механізмів. Магістр-інженерії, спеціальність- інженер-механік.
Додаткова освіта:
2011 – Курси з охорони праці Законодавства України про охорону праці; Правила будови і експлуатації вантажопідйомних кранів (НПАОП 0.00-1.01-07), НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів 2кв.гр.до 1000В
2012 – Курси Проектування і розробка конструкторської документації в КОМПАС-Графік. ” АСКОН-КР „
2017 – Курси з охорони праці Законодавства України про охорону праці; Правила будови і експлуатації вантажопідйомних кранів (НПАОП 0.00-1.01-10), НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів 2кв.гр.до 1000В
Професійні навички:

Досвід успішного проходження перевірок контролюючими органами. Навики раціональної організації праці ( дільниці, структурних підрозділів) та оформлення виробничої документації, звітів. Знання проектування обладнання та оформлення проектної документації за ЄСКД з подальшим веденням в експлуатацію. Досвід розробки схем кріплення вантажів для їх транспортування.
Вільно володію програмами: 1С, Microsoft Word, Excel, Компас-Графік, AutoCAD.

Досвід роботи.

01.03,2018 ТОВ ”Оріэнтир-буделемент„ м Бровари- посада майстра змiни цеху виробництва вапна.
06.09,2015 ТОВ ”Оріэнтир-буделемент„ м Бровари- призначений на посаду майстра змiни цеху виробництва вапна.
01.07.2014 ПрАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ – інженер-конструктор 3-ої категорії відділу головного технолога.
07.03.2013 ПрАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ – призначений на посаду інженер-конструктор 3-ої категорії відділу головного технолога.
8.10.2012 ПрАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ – призначений в.о інженер-конструктор 3-ої категорії відділу головного технолога.
01.06.2012 ПрАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ – призначений на посаду механікa 3-ої групи, виробничого цеху виготовлення опор контактної мережі
17.05.2011 ВАТ ” Гніванський завод спецзалізобетону„ – призначений во механіка 3-ої групи виробничого цеху виготовлення опор контактної мережі

Особисті якості : Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватись у ситуації, що склалася, та самостійно приймати рішення, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість та прагнення до професійного зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: