- PRO
Кирило
Шеф-кухар
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 34 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2728003/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 01.2024 по 11.2024
(10 месяцев)
Тедді, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
с 01.2020 по 02.2022
(2 года 1 месяц)
Blanke bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування закладом на посаді Head chef. Створення унікальних страв по сезону з використанням власної фермерської буйволиної продукції.
Проведення тематичних гастровечерь.
Ведення бухгалтерії, проведення інвентеризації.
Оптимізація виробничих процесів кухні, керування та навчання кухарів.
Chef de partie
с 03.2019 по 11.2019
(8 месяцев)
Amelia, San-Sebastian,Spain (Готельно-ресторанний бізнес)
Обмін досвідом і отримання нових знань та навиків роботи кухні та сервісу ресторану з відзнакою Мішлен.
Робота на всіх процесах.
Кухар гарячого процесу
с 02.2018 по 02.2019
(1 год)
Lucky restaurant vinoteque, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з високоякісними продуктами цілого світу, приготування французської кухні в інтерпритації Володимира Ярославського.
Старший кухар процесу
с 09.2016 по 07.2018
(1 год 10 месяцев)
Улюблений дядя, Італійська редакція, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з великою кількістю гостей, вміння працювати на якість та швидкість обслуговуванння.
Бридбання нових знань та навиків в приготуванні різноманітних кухонь світу в одній страві, таких як: Ізраїль, Туреччина, Марокко, Греція, Єгипет.
Су-шеф
с 08.2015 по 07.2016
(11 месяцев)
Аргентина Гриль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування традиційних страв Аргентини та їх авторських рішень.
Виконання всіх стандартів та обов’язків су-шефа.
Контроль якості видачі блюда в зал, проробки нових страв і пряма участь у їх створені, інвентеризація.
Су-шеф
с 02.2014 по 04.2015
(1 год 2 месяца)
Quanto Costa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Комунікація зі всіма процесами кухні.
Створення технологічних карт.
Робота над створенням сезонного меню.
Проведення інвентеризації кухні.
Ведення табелю персоналу.
Робота з постачальниками.
Кухар универсал
с 07.2012 по 03.2013
(8 месяцев)
Tomatoes, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В цьому ресторані я поглянув га традиційну кухню Італії та жаркої Іспанії з іншого погляду.
Нестандартні рішення приготування класичних італійських страв в поєднанні рісноманітної палітри Іспанії
Образование
ХАГХ
Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)
Знание языков
- Испанский — начинающий
- Английский — средний
Похожие кандидаты
-
Шеф-кухар
Львов -
Шеф-повар
Львов -
Шеф-повар
50000 грн, Львов -
Су-шеф
Львов -
Шеф-кухар
80000 грн, Львов, Винница , еще 3 города -
Бренд-шеф
Львов