Resume from January 18, 2024 PRO

Кирило

Шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
33 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 01.2020 to 02.2022 (2 years 1 month)
Blanke bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування закладом на посаді Head chef. Створення унікальних страв по сезону з використанням власної фермерської буйволиної продукції.
Проведення тематичних гастровечерь.
Ведення бухгалтерії, проведення інвентеризації.
Оптимізація виробничих процесів кухні, керування та навчання кухарів.

Chef de partie

from 03.2019 to 11.2019 (8 months)
Amelia, San-Sebastian,Spain (Готельно-ресторанний бізнес)

Обмін досвідом і отримання нових знань та навиків роботи кухні та сервісу ресторану з відзнакою Мішлен.
Робота на всіх процесах.

Кухар гарячого процесу

from 02.2018 to 02.2019 (1 year)
Lucky restaurant vinoteque, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з високоякісними продуктами цілого світу, приготування французської кухні в інтерпритації Володимира Ярославського.

Шеф-кухар

from 06.2017 to 02.2018 (8 months)
NLSN&Friends, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування і навчання персоналу, розробка нових( сезонних) страв.
Ведення первинних документів.

Старший кухар процесу

from 10.2016 to 07.2017 (9 months)
Любимый Дядя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з великою кількістю гостей, вміння працювати на якість та швидкість обслуговуванння.
Бридбання нових знань та навиків в приготуванні різноманітних кухонь світу в одній страві, таких як: Ізраїль, Туреччина, Марокко, Греція, Єгипет.

Су-шеф

from 08.2015 to 05.2016 (9 months)
Аргентина Гриль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування традиційних страв Аргентини та їх авторських рішень.
Виконання всіх стандартів та обов’язків су-шефа.
Контроль якості видачі блюда в зал, проробки нових страв і пряма участь у їх створені, інвентеризація.

Су-шеф

from 02.2014 to 04.2015 (1 year 2 months)
Quanto Costa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Комунікація зі всіма процесами кухні.
Створення технологічних карт.
Робота над створенням сезонного меню.
Проведення інвентеризації кухні.
Ведення табелю персоналу.
Робота з постачальниками.

Кухар универсал

from 07.2012 to 03.2013 (8 months)
Tomatoes, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В цьому ресторані я поглянув га традиційну кухню Італії та жаркої Іспанії з іншого погляду.
Нестандартні рішення приготування класичних італійських страв в поєднанні рісноманітної палітри Іспанії

Education

ХАГХ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Higher, from 2018 to 2022 (4 years)

Language proficiencies

  • Spanish — beginner
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: