Кирило
Шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/2728003
Опыт работы
Шеф-кухар
с 01.2020 по 02.2022
(2 года 1 месяц)
Blanke bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування закладом на посаді Head chef. Створення унікальних страв по сезону з використанням власної фермерської буйволиної продукції.
Проведення тематичних гастровечерь.
Ведення бухгалтерії, проведення інвентеризації.
Оптимізація виробничих процесів кухні, керування та навчання кухарів.
Chef de partie
с 03.2019 по 11.2019
(8 месяцев)
Amelia, San-Sebastian,Spain (Готельно-ресторанний бізнес)
Обмін досвідом і отримання нових знань та навиків роботи кухні та сервісу ресторану з відзнакою Мішлен.
Робота на всіх процесах.
Кухар гарячого процесу
с 02.2018 по 02.2019
(1 год)
Lucky restaurant vinoteque, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з високоякісними продуктами цілого світу, приготування французської кухні в інтерпритації Володимира Ярославського.
Шеф-кухар
с 06.2017 по 02.2018
(8 месяцев)
NLSN&Friends, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керування і навчання персоналу, розробка нових( сезонних) страв.
Ведення первинних документів.
Старший кухар процесу
с 10.2016 по 07.2017
(9 месяцев)
Любимый Дядя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з великою кількістю гостей, вміння працювати на якість та швидкість обслуговуванння.
Бридбання нових знань та навиків в приготуванні різноманітних кухонь світу в одній страві, таких як: Ізраїль, Туреччина, Марокко, Греція, Єгипет.
Су-шеф
с 08.2015 по 05.2016
(9 месяцев)
Аргентина Гриль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування традиційних страв Аргентини та їх авторських рішень.
Виконання всіх стандартів та обов’язків су-шефа.
Контроль якості видачі блюда в зал, проробки нових страв і пряма участь у їх створені, інвентеризація.
Су-шеф
с 02.2014 по 04.2015
(1 год 2 месяца)
Quanto Costa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Комунікація зі всіма процесами кухні.
Створення технологічних карт.
Робота над створенням сезонного меню.
Проведення інвентеризації кухні.
Ведення табелю персоналу.
Робота з постачальниками.
Кухар универсал
с 07.2012 по 03.2013
(8 месяцев)
Tomatoes, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
В цьому ресторані я поглянув га традиційну кухню Італії та жаркої Іспанії з іншого погляду.
Нестандартні рішення приготування класичних італійських страв в поєднанні рісноманітної палітри Іспанії
Образование
ХАГХ
Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)
Знание языков
- Испанский — начинающий
- Английский — средний
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
Львов, Винница
,
еще 7 городов
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Львов, Днепр
,
еще 6 городов
Шеф-кухар
Львов
Шеф-кухар
Львов, Днепр
,
еще 8 городов
Шеф-кухар
43000 грн, Львов, Ивано-Франковск
,
еще 5 городов