Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Степан

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
34 года
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Винница, Житомир, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник

с 04.2012 по наст. время (12 лет 1 месяц)
Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування), Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,навчання персоналу,аудит закладу,підбір концепції

Образование

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка

Готельно-ресторанна справа, Тернопіль, Тернопіль
Высшее, с 2006 по 2011 (4 года 9 месяцев)

Знания и навыки

MS Office R-Keeper iiko Poster Profit Ultra Відриття закладів з нуля Аудит Закладів харчування

Знание языков

  • Русский — выше среднего
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: