Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 мая 2024 Файл

Сергій

Шеф-кухар

Возраст:
48 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Протченко Сергій
Шеф-кухар (Повна зайнятість)
Вік:48 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи
Шеф-кухар
З 20.08.2022 по 03.01.2024
«Skogur» котеджне містечко
Ресторан «the Gust 925» (@the_gust_925)
Відкриття ресторану (створення конкурентоспроможного меню, організація процесу на кухні, облік і закупка продуктів)
Підбір і формування кваліфікованої команди з подальшим навчанням нових співробітників
Контроль за дотриманням технологій і рецептури, введення та пропрацювання нових страв, проведення інвентаризацій
Шеф-кухар
З 29.07.2020 по 15.06.22
«Equildes club»
Розробка меню та презентацій нових страв
Обслуговування заходів різної складності та напрямків
Підбір персоналу, робота з постачальниками, складання технологічних карт, прорахунки калькуляцій
Спілкування з відвідувачами та аналіз споживчого попиту для забезпечення різноманітності асортименту з найбільш затребуваних страв
Операційний шеф
з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
«Ля фамилия», Київ (кейтеринг)
Оновлення меню, підбір персоналу, обслуговування заходів різної складності та напрямків
Шеф-кухар
з 07.2018 по 08.2018 (1 місяць)
"Риба пила", Київ (Ресторан)
Відкриття ресторану (створення конкурентоспроможного меню, організація виробничого процесу на кухні, облік і закупка продуктів,складання технологічних карт та калькуляцій)
Шеф-кухар
з 12.2017 по 07.2018 (7 місяців)
"Венеція", Київ (Гостинно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
«Курені», Київ (Ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 09.2013 по 10.2016 (3 роки 1 місяць)
«Тюбетейка», Київ (Ресторан)
Шеф-кухар
з 09.2013 по 12.2016 (3 роки 3 місяці)
«Хінкалі», Київ (Ресторан)
Шеф-кухар
з 12.2010 по 12.2011 (1 рік)
«Разгуляево», Київ (Гриль-ресторан)
Бренд-шеф
з 07.2010 по 12.2010 (5 місяців)
«Хуторок» (Ресторан)
Шеф-кухар
з 02.2010 по 06.2010 (4 місяці)
«Еврогольф» (Ресторан)
Відкриття ресторану (складання меню,організація всіх процесів кухні)
Шеф-кухар
з 10.2007 по 01.2010 (2 роки 3 місяці)
«Два бобра» (Ресторан)
Складання меню ресторану, приготування страв і контроль їх якості, обслуговування корпоративів та виїзних заходів ( 500-1000 чол.), підбір і навчання персоналу
Шеф-кухар
з 01.2003 по 09.2007 (4 роки 8 місяців)
«Хуторок», Київ (ресторан)
Шеф-кухар
з 12.2001 по 12.2002 (1 рік)
«Подкова», Київ (ресторан)
Кухар
з 01.2000 по 12.2001 (1 рік 11 місяців)
«Дежавю», Київ (ресторан)
Кухар
з 08.1996 по 12.1999 (3 роки 4 місяці)
«Лион», Київ (ресторан)
Освіта
Київський технікум громадського харчування
«Технологія приготування їжі»
Середня спеціальна, з 09.1993 по 05.1996 (2 роки 8 місяців)
Додаткова освіта
Стажування в школі DGF, Париж
Приймав участь в обслуговуванні саміту в Давосі (2014р. та 2015р.)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером на рівні користувача
• Великий досвід (10 років) у відкритті ресторанів з організацією технологічних процесів
• Знання української, європейської, середземноморської кухонь
• Досвід підбору та управління командою
Додаткова інформація
Водійське посвідчення кат.В,С

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: