Сергій
Шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город проживания:
- Кривой Рог
- Готов работать:
- Буковель, Днепр, Ивано-Франковск, Киев, Кривой Рог, Львов, Одесса, Тернополь, Ужгород, Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7872285
Опыт работы
Шеф- кухар
с 09.2022 по наст. время
(1 год 8 месяцев)
Заклади, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухня «під ключ»
Розробка і впровадження меню
Облік і ребрейдинг виробництва ( напівфабрикати, випічка, кулінарія)
Розробка концепції кухні
Планування і запуск ресторанів та кафе
Шеф кухар
с 09.2021 по 10.2022
(1 год 1 месяц)
Анчоусна від Черноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Повний спектр управління кухнею
Контроль якості
Організація безперебійної роботи кухні
Формування команди та навчання персоналу
Управління та переоблік товарними залишками
Шеф кухар
с 01.2021 по 09.2021
(8 месяцев)
Особистий шеф кухар, Дніпро (Приватні особи)
Організація щоденного харчування сім'ї,
персоналу та гостей, підготовка святкових та банкетних заходів.
Шеф кухар
с 01.2020 по 12.2020
(11 месяцев)
Smokers Street, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація виробничих процесів
Постійна розробка та впровадження нових страв/меню
Контроль приготування страв згідно технологічних карт
Формування команди, навчання персоналу кухні
Контроль якості продукції /страв
Управління та переоблік товарними залишками
Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм
Шеф кухар
с 03.2019 по 12.2020
(1 год 9 месяцев)
Околица, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
с 09.2017 по 12.2017
(3 месяца)
Ресторан Танго, Алвор (Гостинично-ресторанный бизнес)
Шеф кухар
с 01.2017 по 01.2018
(1 год)
Любовь и Голуби, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)
Су шеф
с 06.2016 по 09.2017
(1 год 3 месяца)
Ричка, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Харківський державний университет харчування торгівлі
Харчові технології, Харків
Высшее, с 2012 по 2016 (4 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Ukrainian Gastro Show 2020
1
Ukrainian Gastro Show 2021
1
Чемпионаты Украины по кулинарии в Харькове и Херсоне 2019
1
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — средний
Дополнительная информация
Функціональні обов'язки:
•Оперативне управління та навчання персоналу.
•Розробка меню за умов свіжих кулінарних тенденцій
• Аналіз продажів (моніторинг).
•Підвищення рентабельності підприємства.
•Контроль продукції, що надходить і виходить.
Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, спрямованість результат, лідерство, ініціативність, активна життєва позиція
Золотий та бронзовий призер кулінарних кубків 2019 (Східний регіон Харків). (Кубок вогню Херсон)
Похожие кандидаты
Шеф-повар
Ивано-Франковск, Киев, Львов
Шеф-повар
Киев
Шеф-повар
Киев
Су-шеф, повар
Одесса
Шеф-повар
40000 грн, Киев
Шеф-повар
30000 грн, Одесса