Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Буковель, Днепр, Ивано-Франковск, Киев, Кривой Рог, Львов, Одесса, Тернополь, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф- кухар

с 09.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
Заклади, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухня «під ключ»
Розробка і впровадження меню
Облік і ребрейдинг виробництва ( напівфабрикати, випічка, кулінарія)
Розробка концепції кухні
Планування і запуск ресторанів та кафе

Шеф кухар

с 09.2021 по 10.2022 (1 год 1 месяц)
Анчоусна від Черноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний спектр управління кухнею
Контроль якості
Організація безперебійної роботи кухні
Формування команди та навчання персоналу
Управління та переоблік товарними залишками

Шеф кухар

с 01.2021 по 09.2021 (8 месяцев)
Особистий шеф кухар, Дніпро (Приватні особи)

Організація щоденного харчування сім'ї,
персоналу та гостей, підготовка святкових та банкетних заходів.

Шеф кухар

с 01.2020 по 12.2020 (11 месяцев)
Smokers Street, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробничих процесів
Постійна розробка та впровадження нових страв/меню
Контроль приготування страв згідно технологічних карт
Формування команди, навчання персоналу кухні
Контроль якості продукції /страв
Управління та переоблік товарними залишками
Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм

Шеф кухар

с 03.2019 по 12.2020 (1 год 9 месяцев)
Околица, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

с 09.2017 по 12.2017 (3 месяца)
Ресторан Танго, Алвор (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кухар

с 01.2017 по 01.2018 (1 год)
Любовь и Голуби, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

с 06.2016 по 09.2017 (1 год 3 месяца)
Ричка, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Харківський державний университет харчування торгівлі

Харчові технології, Харків
Высшее, с 2012 по 2016 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Ukrainian Gastro Show 2020

1

Ukrainian Gastro Show 2021

1

Чемпионаты Украины по кулинарии в Харькове и Херсоне 2019

1

Знания и навыки

Кулінарія Здатність до навчання Організованість Розробка меню iiko Складання технологічних карт Poster

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Функціональні обов'язки:
•Оперативне управління та навчання персоналу.
•Розробка меню за умов свіжих кулінарних тенденцій
• Аналіз продажів (моніторинг).
•Підвищення рентабельності підприємства.
•Контроль продукції, що надходить і виходить.

Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, спрямованість результат, лідерство, ініціативність, активна життєва позиція

Золотий та бронзовий призер кулінарних кубків 2019 (Східний регіон Харків). (Кубок вогню Херсон)

Похожие кандидаты

Шеф-повар
Ивано-Франковск, Киев, Львов

Шеф-повар
Киев

Шеф-повар
Киев

Су-шеф, повар
Одесса

Шеф-повар
40000 грн, Киев

Шеф-повар
30000 грн, Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: