Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 января 2024 PRO

Кирило

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 01.2020 по 02.2022 (2 года 1 месяц)
Blanke bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування закладом на посаді Head chef. Створення унікальних страв по сезону з використанням власної фермерської буйволиної продукції.
Проведення тематичних гастровечерь.
Ведення бухгалтерії, проведення інвентеризації.
Оптимізація виробничих процесів кухні, керування та навчання кухарів.

Chef de partie

с 03.2019 по 11.2019 (8 месяцев)
Amelia, San-Sebastian,Spain (Готельно-ресторанний бізнес)

Обмін досвідом і отримання нових знань та навиків роботи кухні та сервісу ресторану з відзнакою Мішлен.
Робота на всіх процесах.

Кухар гарячого процесу

с 02.2018 по 02.2019 (1 год)
Lucky restaurant vinoteque, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з високоякісними продуктами цілого світу, приготування французської кухні в інтерпритації Володимира Ярославського.

Шеф-кухар

с 06.2017 по 02.2018 (8 месяцев)
NLSN&Friends, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керування і навчання персоналу, розробка нових( сезонних) страв.
Ведення первинних документів.

Старший кухар процесу

с 10.2016 по 07.2017 (9 месяцев)
Любимый Дядя, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з великою кількістю гостей, вміння працювати на якість та швидкість обслуговуванння.
Бридбання нових знань та навиків в приготуванні різноманітних кухонь світу в одній страві, таких як: Ізраїль, Туреччина, Марокко, Греція, Єгипет.

Су-шеф

с 08.2015 по 05.2016 (9 месяцев)
Аргентина Гриль, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування традиційних страв Аргентини та їх авторських рішень.
Виконання всіх стандартів та обов’язків су-шефа.
Контроль якості видачі блюда в зал, проробки нових страв і пряма участь у їх створені, інвентеризація.

Су-шеф

с 02.2014 по 04.2015 (1 год 2 месяца)
Quanto Costa, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Комунікація зі всіма процесами кухні.
Створення технологічних карт.
Робота над створенням сезонного меню.
Проведення інвентеризації кухні.
Ведення табелю персоналу.
Робота з постачальниками.

Кухар универсал

с 07.2012 по 03.2013 (8 месяцев)
Tomatoes, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

В цьому ресторані я поглянув га традиційну кухню Італії та жаркої Іспанії з іншого погляду.
Нестандартні рішення приготування класичних італійських страв в поєднанні рісноманітної палітри Іспанії

Образование

ХАГХ

Готельно-ресторанна справа, Харків
Высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Знание языков

  • Испанский — начинающий
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану
60000 грн, Львов, Ивано-Франковск , еще 5 городов

Шеф-повар
95000 грн, Львов, Киев, Буковель

Шеф-повар
45000 грн, Львов

Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Львов, Киев , еще 2 города

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Львов, Днепр , еще 8 городов

Бренд-шеф
Львов, Киев, Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: