Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 апреля 2024 PRO

Mykola

Шеф-кухар, в сімʼю, керівник ресторану, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Буковель, Другие страны, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Моршин, Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник ресторану

с 09.2023 по 01.2024 (4 месяца)
Осоння Карпати, Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану (Шеф-Кухар)

с 08.2023 по 10.2023 (2 месяца)
Стажування в кращих Готельно-Ресторанних копмлесах Буковеля, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Співзaсновник

с 06.2019 по 02.2022 (2 года 8 месяцев)
Mood Street Food, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар-Керівник Ресторану

с 06.2019 по 07.2023 (4 года 1 месяц)
ГТК Озеро Віта, Міжгір'я (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий рестораном- Шеф-кухар

с 02.2018 по 05.2019 (1 год 3 месяца)
Стажування в різних компаніях, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

с 04.2017 по 09.2017 (5 месяцев)
піцерія FESTA яремча, Яремче (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 09.2016 по 03.2017 (6 месяцев)
Нічний клуб Малевич, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

організація роботи кухні
керування штатом більше 20 осіб
організація фуршетів до 2000 гостей

Кухар

с 10.2015 по 08.2016 (10 месяцев)
Zakopane Poland, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар уніврал

Кухар

с 05.2015 по 09.2015 (4 месяца)
Фелічіта Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота

Кухар

с 05.2014 по 03.2015 (10 месяцев)
San-Remo, Долина (Готельно-ресторанний бізнес)

кухар універсал

Кухар

с 05.2011 по 09.2013 (2 года 4 месяца)
Парк-Готель, Алушта (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

Образование

НУХТ

Харчові технології-Харчові технології та інженерія, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

майстер клас від Вячеслав Купар професвйного шеф-кухаря майстра японської кухні, Нобу Матсухіса (19-20.04.11) Nipponia

6

Бізнес-тренінг шеф-кухаря Олександра Йорца

6

● Тренінги на теми: аналіз продажів та планування замовлень; основи HR-знань;

6

Університет ресторанного бизнеса WelcomePro, "Курс для сильного керуючого"

6

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Opera Mozilla Firefox Управлінські навички Продаж 1С ЗУП Адміністрування Poster Ведення звітності 1С:Торгівля і склад 1С:Управління торгівлею Електронна звітність xPOS Нарахування зарплати Барна справа Express КАМИН Упрваління штатом більше 20 працівників Проектування куконь Підбір та закупівля обладнання Організація корпоративів-заходів чисельністю 2000 гостей Досвід роботи Офіціант

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Польский — выше среднего

Дополнительная информация

- відкриття підприємств громадського харчування "з нуля";
- проектування харчоблоку для підприємств громадського харчування;
- аналіз та раціональність розрахункових проектів;
- розробка меню згідно з заданим концептом;
- Проведення дегустацій;
- Складання калькуляції та тех.карт;
- підбір обладнання і необхідного інвентарного знаряддя
- підбір та навчання персоналу із застосуванням взаєморозуміння,
розстановка процесу;
- Складання та контроль графіків виходів на роботу;
- Аналіз обладнання-інвентаря кухні.Доопрацювання логістики кухні
- Організація закупівель та робота з постачальниками.
- Введення сезонних пропозицій.
- Постійний контроль якості страв

-. налагодження логістики та доведення до автоматизму всіх виробничих процесів на кухні;
-. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з напівфабрикатами;
-. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
-. налагодження комфортних та здорових стосунків у колективі;
-. введення прозорої та зрозумілої системи обліку сировини
Управління штатом більше 60 співробітників..

Керуючий Ресторану

Управління персоналом (регламенти роботи, чек-листи, формування системи мотивації,
складання робочих графіків та табелювання), навчання та контроль знань персоналу
(атестації, моніторинг, тренінги, ранкові та вечірні брифінги), планування та оновлення
меню (основні, сезонні та тематичні позиціі), аналіз продажів, планування бюджету,
контроль інвентаризацій по бару та кухні, отримання зворотнього зв’язку від гостей та
обробка даних, контроль цінової політики та встановлення цін, контроль закупівель по
бару та кухні, контроль роботи з постачальниками (договір, ціни, якість отриманої
продукції). Організація бенкетів, фуршетів, кава-брейків та кейтерингу.
Організація роботи та ефективної взаємодії структурних підрозділів.
Формування позитивного відношення працівників до обовязків та будування
взаємовідносин шляхом організаціі командотворчих заходів.
Структурування підприємства
Оптимізація процесів
Аналіз поточної роботи ситуації та планування розвитку
Аналіз продажів
Оптимізація витрат та бюджетування
Розробка та впровадження посадових інструкцій та систем мотивації для персоналу на всіх рівнях
Підбір, адаптація та навчання співробітників
Розробка, контроль та аналіз планів продажів
Аналіз діяльності конкурентів
Розробка та проведення тренінгів

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: