Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 октября 2015

Володимир

Слюсар-монтажник, стропальник, газорізник (пропан-бутан)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Нетешин

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник робіт

с 02.2012 по наст. время (12 лет 3 месяца)
ТОВ «ТІСЕР», Київ (Транспорт, логістика)

Керував монтажними роботами з реконструкції цукрових заводів. Виготовлення обладнання, монтаж, обв'язка трубопроводами. Установка і обв'язка насосів. Металоконструкції опор і підвісок. Навички роботи з великою кількістю підлеглих, виконання великих обсягів робіт у стислі терміни.

Монтажник

с 09.2009 по 11.2010 (1 год 2 месяца)
ТОВ «Енергопрогрес» (Виробництво загальнобудівельних робіт з будівництва електростанцій і споруд для добувної та обробної промисловості)

Робота в Ірані на будівництві Бушерської АЕС обв'язка трубопроводів маслосистеми турбіни. Робота з нержавіючою сталлю. Металоконструкції опор і підвісок. Керував бригадою.

Слюсар-монтажник, бригадир монтажників

с 09.1986 по 08.2009 (22 года 11 месяцев)
Славутське монтажне управління тресту "Теплоенергомонтаж" (Будівництво підприємств енергетики, добувної та обробної промисловості. Монтаж, ремонт, реконструкція тепло-механічного обладнання. Будівельно-монтажні, пусконалагоджувальні роботи.)

Монтаж устаткування трубопроводів металоконструкцій на будівництві першого, другого енергоблоку Хмельницької АЕС. Відрядження на теплові станції, цукрові заводи, котельні Україні та Росії. Бригадир монтажників 6-го розряду, нагороджений багатьма грамотами, в тому числі почесною грамотою міністра енергетики України 2004р. Вміння керувати бригадою по монтажу обладнання трубопроводів, металоконструкцій.

Образование

Середня школа

Залужжя
Среднее, с 1973 по 1983 (9 лет 9 месяцев)

Закінчив курси стропальника та газорізчика

Дополнительная информация

Веду здоровий спосіб життя, відповідальний. Вміння працювати в колективі. Навички роботи електро та пневмо інструментами, а також: вальци, гільйотина, гібочний верстат.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: