Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 марта 2024

Людмила

Корреспондент, редактор, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
62 года
Город проживания:
Просяна
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Федоренко Людмила Андріївна

Журналіст, коректор, перекладач, від 10000 грн./міс.,
Віддалена робота.
Дата рождения: 10 квітня 1962 р. (58 років)
Город: с. Маломихайлівка Покровського (Синельниківського) району
Регион поиска: Дніпропетровськ, Київ, інші регіони
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Эл. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Опыт работы
редактор відділу листів і культурно-масової роботи
з 02.2006 по 10.2013 (7 років 8 місяців), а також з 02.2017 по сьогодні - літературний працівник КП Редакція газети "Покровський край" (ЗМІ).
Опрацювання листів, що надходять у редакцію, перевірка і підготовка їх до друку в газеті. Висвітлення культурного, освітнього, спортивного (минулого і сучасного) життя в районі. Нариси про людей праці. Інформаційні статті про події, інтерв'ю з посадовцями різних установ. Висвітлення виробництва у північній частині Покровщини. Редагування творів місцевих авторів літературного характеру.

Образование
Вища освіта:
з 09.1980 по 06.1984 р. - Державний педагогічний інститут (ЗНУ), філологічний факультет, вчитель української мови і літератури, Запоріжжя.
З 2006 по 2007 р. – Європейська Школа Кореспондентського Навчання – заочний курс за спеціальністю «журналістика», журналіст – сертифікат з відзнакою.

Дополнительная информация
До роботи в редакції "Покровського краю" працювала корреспондентом-організатором багатотиражної газети «Трибуна колгоспника», позаштатним кореспондентом жіночої газети «Берегиня», літературним працівником, редактором відділу листів і культури редакції газети «Радянське слово» («Покровський край»). Понад 10 років допомагала створювати корпоративну газету ТОВ «ПроскоРесурси» ("Новини ПроскоРесурсів"), кілька років писала статті для обласних газет «Зоря» і «ТВій регіон». Маю більше 40 років загального трудового стажу.
Комунікабельна, працелюбна, відповідальна. Прагну і до професійного, і до індивідуального розвитку. Толерантна до всіх, але не терплю несправедливості.
Член Національної спілки журналістів України з 2006 року.
Захоплююсь поезією, декоративно-вжитковим мистецтвом, вирощуванням квітів. Складаю вірші, пісні, які виконують мої доньки. Публікувалася в пресі Запорізької, Херсонської, Дніпропетровської областей, в альманахах «Весы» (Генічеськ) та «Крила» (Дніпропетровськ), у збірці поезій «Натхненні рідною землею» та інших. Видала збірку власних поезій "Квітка в сяєві долонь" (Київ).
Володію комп’ютером на рівні користувача ПК, вмію працювати в редакторсько-верстальних програмах РМ-6, РМ-6,5, РМ-7. Вільно володію українською, російською мовами, маю робочі знання з французької.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: