Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 июня 2022

Наталя

Фотограф, дизайнер, верстальщик, 20 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Буча
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 11.2017 по наст. время (6 лет 7 месяцев)
ФОП Вінокурова Наталя Олександрівна, Київ (Предметна фотографія. Графичний дизайн. Верстка книг. Видавництво та поліграфія)

З 2017 року працюю на фрілансі. Створюю контент для соціальних мереж, фотографую, знімаю відео. Написала та видала власну книгу. Займалася дизайном, версткою та видавництвом книг. З 2020 року видала 5 книжок. Паралельно продовжувала займатися графічним дизайном, знімала світлини для фотостоків та
для клієнтів. Також підтримувала стосунки та співпрацювала з постачальниками поліграфічної продукції. Знаю всі тонкощі виробництва поліграфії та зовнішньої реклами. Коли війна постукала в наші двері - все трошки впало. Маючи багатий
досвід та чисельну кількість навичок, шукаю цікаві пропозиції, та хочу бути корисною в цікавих проєктах. Буду радіти співпраці з сучасними, адекватними людьми. Бажано віддалена або часткова зайнятість.

Бренд-менеджер

с 08.2016 по 10.2017 (1 год 2 месяца)
Салон меблів та декору Pavilion Flamant. Мультібрендовий бутік SMLXL, Київ (Интер'єр. Подарунки та квіти. Дизайнерський одяг)

Створення бренд-буків з кожної компанії. Стратегічні плани розвитку. Робота із підрядниками. Організація івентів. Дизайн, текст та верстка рекламних макетів для друку поліграфії, глянцевих видань, електронних розсилок, соціальних мереж. Створення прес-релізів. Розробка контенту та наповнення сайту публікаціями.
Фотозйомки: внутрішні, художні, виїзні. SMM: план, контент, фото, тексти, постінг.

Бренд-директор

с 03.2016 по 07.2016 (4 месяца)
Daily Print, Киев (Видавництво, поліграфія)

Займалася відкриттям агентства з нуля, розробка фірмового стилю, дизайн сайту, розробка та прорахунок прайсів, налагодження відносин із підрядниками, розробка маркетингової стратегії просування та її втілення. Управління робочим процесом.

Дизайнер

с 03.2015 по 12.2015 (9 месяцев)
Пластик Карта, Київ (виробництво пластикових карток для банків)

Підготовка оригінал макетів пластикових карток відповідно до вимог платіжних систем Visa, Master Card, Maestro, а також розробка дизайну для рекламної продукції компанії.

Менеджер з реклами. Графічний дизайнер.

с 02.2012 по 11.2014 (2 года 9 месяцев)
Рекламна агенція "Ультрамарин", Маріуполь (Реклама, маркетинг, PR)

Роботала з клієнтами та рекламними агенціями, тому що у нас було багато машин. Налагоджувала стосунки з постачальниками, генерувала ідеї, становила комерційні пропозиції, брала участь у процесі виготовлення продукції, навчилася працювати на
плоттері та ризографі, переробила прайси та оформила офіс. У 2013 році з'явилося бажання стати дизайнером, тому що на кожне замовлення у мене були свої ідеї. Пару місяців самонавчання вночі і я вже можу робити перші макети, замовники стверджують, готуємо продукцію. Я стала таким собі універсальним солдатом і
насолоджувалася своєю роботою. У 2014 році в місті почалася війна, клієнти почали роз'їжджатися або просто плисти за течією, у нас змінилося керівництво, працювати стало не на радість і в листопаді 2014 року я попрощалася з "Ультрамарином".
Зайнялася фрілансом і продовжувала працювати зі своєю клієнтською базою, але для мене цього було замало, і я задумалася про переїзд до Києва.

Менеджер з реклами

с 06.2011 по 01.2012 (7 месяцев)
рекламна група «Ода», Маріуполь (Реклама, маркетинг, PR)

робота з клієнтами, ведення переговорів, розробка ідей рекламних кампаній, оформлення угод з рекламодавцями, робота з відділами оформлення замовлень, проведення фінансової звітності з успішно реалізованих угод. Контролює виконання замовлень на всіх стадіях.

Лаборант кафедри соціальних комунікацій

с 11.2008 по 06.2011 (2 года 7 месяцев)
Маріупольський державний університет, Маріуполь (Освіта, наука)

Складання звітів, розподіл навантаження, заповнення різноманітних журналів, написання протоколів засідань кафедри, забезпечення навчального процесу технічними засобами, робота у приймальній комісії, організація презентацій спеціальностей для абітурієнтів, робота з викладачами та студентами.

Образование

Мариупольский государственный университет

Филологический факультет, Журналистика, Мариуполь
Неоконченное высшее, с 2008 по 2011 (2 года 9 месяцев)

Совмещала работу и учебу.

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign MS Office Adobe Premiere Pro Користувач Internet Windows Фотографія Графічний дизайн Adobe Linux Пишу Видавництво

Знание языков

  • Испанский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Займаюся йогою кундаліні. Пишу вірші та прозу. Люблю довго гуляти пішки, насолоджуючись всесвітом. Займаюся творчістю в кухні. Вирощую рослини. А ще люблю своїх собак і все що з ними пов'язано) Всього й не перелічити, просто люблю жити із задоволенням та займатися тим що робить мене щасливою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: