Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 ноября 2022 PRO

Вiталiй

Менеджер з закупівель, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Житомир, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провiдний менеджер з постачання та матерiально-технiчного забезпесення

с 04.2021 по 05.2022 (1 год 1 месяц)
Тов Автомагiстраль Пiвдень, Київ (Будiвництво та ремонт автомобiльних дорiг ,мостiв,шляхопроводiв)

Монiториг та закупiвля спец.технiки,матерiально -технiчне забезпечення об'ектiв будiвництва будiвельними та супутнiми матерiалами,заключення договорiв,контроль доставки та якостi товарiв чи надання послуг контрагентами,спiвпраця з органами державно-aдмiнiстративних установлен та iншими вiдомствами, пiдрядними та субпiдрядними органiзацiями, ведення документацii, пошук контрагентiв та спiвпраця з ними, оформлення та втконання замовлень,складання звiтiв, планування закупiвель вiдповiдно до потреб на об'ектах та у вiдпов iднi строки, створення графiкiв та планiв закупiвель та доставки,контроль за його виконанням,тощо. Знайшов та вiдiбрав найбiльш вигiдних для компанii контрагентiв, залучив до спiвпрацi,уклав договори, органiзував безперебiйну роботу з постачальниками, проконтролював сертифiкацiю та якiсть товару ,який постачався, сплав план та графiк постачання,який контролював протягом будiвництва 5 об'ектiв в рiзних регiонах Украiни,до завершення будiвництва. Склав план заявок на майбутнiй будiвельний перiод, органiзував постачання матерiалiв для зимнього утримання об'eктiв,забезпечив контрольоль постачання та вжив заходiв,щодо виконання об'eмiв робiт в запланованi строки. Маю певну базу контрагентiв, яку сам зформував.

Образование

Украiнський транспортний унiверситет

Будiвництво дорiг, Київ
Высшее, с 1992 по 1997 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Украiнський транспортний унiверситет

1992,5 рокiв

Знания и навыки

Користувач ПК

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Ігнатенко Віталій Анатолійович
Адреса: Київ, пр.-кт Відрадний, 32-а,кВ.20
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Дата народження:
27.05.1975 р.

Бажана посада: керівник відділу /напрямку/ матеріально-технічного забезпечення

Освіта:
вища:
- Український транспортний університет /стаціонар/ з 1992-1997 р./проходження курсів підвищення кваліфікації 2001,2005,2011 роки/ за спеціальністю.
- академія МВС України/заочно/ з 2006-2009 р./ - юрист – правознавець /за спеціальністю/, проходження підвищення професійного рівня за спеціальністю.

Сімейний стан: Одружений.

Права водія (категорії A; B). Стаж безаварійного водіння з 1997 року /орієнтування по м. Києву та іншим шляхосполученням України/.

Досвід роботи:
Після закінчення навчального закладу працював за спеціальністю в районній шляховій дільниці по ремонту та обслуговуванню доріг на посадах майстра, спеціаліста по закупівлям,а згодом і інженера до 2000 р.
Проходження військової служби в правоохоронних органах на керівних офіцерських посадах з2001 до 2011 року.
З 2011 по теперішній час працював у ТОВ « ГЕАТ-груп» ,котра входила в склад міжнародної компанії по технагнляду за будівництвом автомобільных доріг Louis Berger SAS (адреса: Mercure III - 55 BIS, Quai de Grenelle, 75015, Париж) офіс інженера-резидента в Україні с. Капітанівка Києво-Св’ятошинський район де займав посади старшого інженера-інспектора з технічного нагляду за будівництвом автомобільної дороги Київ-Чоп, згодом помічника інженера резидента. У перiод з 2017-2019 р.поацювпв в ТОВ"Онур конструкцiон iнтернешенл", на посадi iнженера будiвельника. З квiтня 2019-по квiтень 2021 р.працювпв в компанii "ТОВ " Донг сунг", де займав посада iнспектора з технiчного нагляду за будiвництвом . З квiтня 2021 по 01.05.2022 ,працював у ТОВ"Автомагiстраль Пiвдень", де займав посада провiдного менеджера з закупiвель вiддiлу матерiально- технiчного забезпечення.
На даний час перебуваю у відпустці за власний рахунок у зв’язку з кризовим /можливо - тимчасовим/ матеріальним станом товариства.

Функціональні обов'язки за останнім місцем роботи:

Виконання вказівок керівництва, контроль за виконанням планів та графіків виконуваних підрядними та субпідрядними організаціями робіт, складання звітності,проведення переговорів з керівництвом організацій та відомств, взаємодія з іншими органами та структурами виконавчої влади,складання планів перевірок згідно з графіком виконання робіт, безпосередня участь в перевірці дотримання норм та стандартів з залученням спеціалістів, матеріально-технічне забезпечення офісів, контроль за використанням витратних матеріалів в т.ч ПММ, моніторинг ринку послуг, підбір кандидатів на субпідряд, контроль за технологією укладання дорожніх матеріалів та видами робіт, які проводились відповідно до проекту, перевірка товщини шару під час дорожніх робіт відповідно до проектних даних та державних стандартів, складання щоденних звітів, що підтверджують кількість витрачених матеріалів відповідно до виконаних об’ємів робіт, проведення щоденних та періодичних перевірок виконання дорожніх робіт з капітального ремонту підрядником та субпідрядними організаціями, виявлення та попередження недоліків і невідповідностей під час виконання дорожніх робіт, приведення їх у відповідність до проекту, взаємодія з правоохоронними органами та іншими державними структурами та органами влади, то що.
Особисті якості:
Пунктуальність, дипломатичність,акуратність, швидка адаптація, здатність до прийняття нестандартних вирішень ситуацій, стресостійкість, саморганізованість, активність, практика співпраці з правоохоронними органами та іншими державними структурами та органами влади, бажання працювати, навчатись та досягати успіхів.

Придбанні досвід та знання стимулюють мене до пошуку нових кар’єрних можливостей.
Дане резюме дасть уявлення про мій досвід, кваліфікацію та досягнення.
Прошу розглянути мою кандидатуру на заміщення вакансії на вашому підприємстві.

Особистий автомобіль:Хундай Акцент,маю досвід керування автомобілями представницького класу понад 10 років.

З повагою та надією, що зможу бути Вам корисним
Ігнатенко В.А.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: