Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 января 2019

Павло

Кухар, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 11.2018 по наст. время (5 лет 7 месяцев)
Tisto pizza and pasta, Львів (Сфера обслуговування)

Кухар

с 04.2018 по наст. время (6 лет 2 месяца)
The Room Wine Bar, Львів (Сфера обслуговування)

Стандартні обовязки кухара.

Кухар

с 09.2017 по 03.2018 (6 месяцев)
БудьMore гастро бар, Львів (Обслуговування)

Приготування страв,закупка,прийом товару.

Кухар

с 06.2015 по 06.2017 (2 года)
Кафе "Sowa", Львів (Сфера обслуговування.)

Приготування страв,ротація та прийом продуктів,нагляд за датами продуктів,видача страв

Продавець продовольчих товарів

с 10.2014 по 01.2015 (3 месяца)
Євротек, Львів (Роздрібна торгівля)

Викладка товарів за планограмою,стеження за термінами продуктів

Образование

Львівське Вище Професійне Училище Дизайну та Будівництва

Кухар-Кондитер, Львів
Среднее специальное, с 2010 по 2014 (4 года 1 месяц)

Знание языков

  • Русский — средний
  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

(Краще всього пишіть про умови закладу в viber чи на @mail)

Шукаю для себе ще одну роботу,так як працюю з графіком 4через4,і робочий час 8 годин,тому в мене в запасі достатньо як часу так і сил для ще однієї роботи.Якщо ваш заклад працює в графіку 4х4 або 3х3,і робочий день триває не більше 11 годин,і запропонована вами ЗП конкурентно спроможня,я зрадістю розгляну вашу пропозицію,і ми детально обговоримо умови праці.
Я на звязку з 11:00-00:00
Дякую за вашу увагу,і за те що осилили це прочитати!;)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: