Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 марта 2023

Віта

Головний бухгалтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
57 лет
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Освіта : Вища (закінчила Київський торгівельно-економічний університет в 1992 році,курси підвищення кваліфікації в зв’язку з переходом на міжнародні стандарти бухгалерського обліку.В 2014 році закінчила сертифікований курс по програмі 1С Бухгалтерія.В 2014 році приймала участь у всеукраїнському конкурсі «Кращий бухгалтер України»,де підтвердила кваліфікацію «Бухгалтер-практик» і отримала сертифікат.В 2015 році приймала участь в 2 етапі всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України»,де за результатами тестування прийнята в вищу лігу бухгалтерів-управлінців та підтвердила кваліфікацію «Головний бухгалтер – консультант керівника та власників бізнесу з фінансових питань» та отримала відповідний сертифікат.В 2020 році підвищувала кваліфікацію з складанням підсумкового іспиту в ДЗ ПО"Академія фінансового моніторингу" за програмою навчання/підвищення кваліфікації у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом,фінансування тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення для
СПФМ, державне регулювання і нагляд за діяльністю яких здійснює Міністерство фінансів України та отримала відповідний сертифікат.



Робота: 1987-1992 р Рівненське міське об’єднання «Продтовари» оптово-роздрібна
торгівля - бухгалтер по заробітній платі;
1993-1998р ТОВ «Гастроном «№65» оптово-роздрібна торгівля - головний
бухгалтер;
1999 – 2012 ТОВ «Кубала і К» виробництво та оптова торгівля,ЗЕД –
головний бухгалтер;
З 2010 року по теперішній час я фізична особа-підприємець веду облік та
консультую підприємства та фізичних осіб підприємців різних форми
власності,видів діяльності та систем оподаткування .


Про себе : Я комунікабельна, енергійна людина, готова до розвитку в новій сфері праці готова до навчань та виконання всіх вимог по збільшенню реалізації та розвитку компанії. С ціллю економії витрат (відрахунків в бюджет та ЄСВ ) підприємства зареєструвалась підприємцем на єдиному податку з відповідним КВЕДом по бухгалтерським послугам та консультуванню . Досконало володію ПК,1С (8 версія) та іншими програмами пов’язаними с бухгалтерією.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: