Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Анастасія

Керівник виробництва, 70 000 грн

Рассматривает должности: Керівник виробництва, Головний технолог, Технолог харчової промисловості
Вид занятости: полная, неполная
Возраст: 31 год
Город проживания: Киев
Готов работать: Киев, Удаленно
Рассматривает должности:
Керівник виробництва, Головний технолог, Технолог харчової промисловості
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
31 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог-товарознавець

с 11.2025 по наст. время (2 месяца)
Wine Bureau | goodwine, Дистанційно (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення дистанційно ресторану.
По обов'язках:
1. Внесення технологічних карт на страви і НФ в 1С, прорахунок собівартості страв або заходів, створення комплектацій. Установка цін на страви і напої та внесення в Servio.
2. Проведення інвентаризацій та аналіз відхилень, коригування.
3. Проведення списань.
4. Відслідковування залишків по складам і коригування.

Технолог харчової промисловості

с 10.2025 по 12.2025 (3 месяца)
First Line Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення дистанційно проектів трьох ресторанів (Київ та Харків). По обов'язках:
1. Внесення технологічних карт в 1С, прорахунок собівартості страв та Нф. Прорахунок необхідних відсотків втрат при обробці сировини.
2. Закриття дня (реалізація та калькуляція проданих товарів по закладам)
3. Проведення інвентаризацій та аналіз відхилень, коригування.
4. Внесення необхідних номенклатур в 1С (алкоголь, сировина, товари цеху і т.д.).
5. Проведення списань.

Директор виробництва

с 08.2025 по 09.2025 (2 месяца)
Space Food, виробнича компанія, Київ (Харчова промисловість)

1) Підготовка і проведення аудиту для отримання дозволу на експорт в ЄС.
2) Пошуки способів оптимізації процесів виробництва

Директор виробництва, Головний технолог

с 03.2025 по 08.2025 (6 месяцев)
Атлантік-Юмма, ТОВ, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

1. Управління процесами виробництва: планування, контроль, розподіл завдань, робота з персоналом, ведення обліку продукції та робочого часу працівників на виробництві.
2. Впровадження нових продуктів, підбір обладнання та нових технологій та запуск в роботу. Ведення технологічної документації на підприємстві (техкарти, рецептури, облік в базі 1С).
3. Керівник групи безпечності НАССР- впровадження системи, перевірки контролюючих органів та затвердження змін в організації.
4. Організація систематичної роботи цехів (обробка риби, пакування, посол та копчення), забезпечення необхідних матеріалів та обладнання.
5. Прийом на роботу та проведення співбесід.
6. Робота з суміжними відділами і організація правильної роботи всього процесу від початку до готового замовлення клієнту.

Головний технолог

с 11.2022 по 05.2025 (2 года 7 месяцев)
Львівський обласний рибкомбінат, Львів (Харчова промисловість)

- Відкриття нового підприємства "з нуля" (виробничі прощі близько 5000 кв.м., всі види продукції - копчена, солена, Н/ф, свіжа, заморозка) та надання всіх необхідних прорахунків, даних від моменту зведення фундаменту.
- Опис технічних завдань підрядникам, консультації на етапі будівництва і здачі.
- Пошук, підбір і затвердження переліку необхідного обладнання (Європа) та введення в експлуатацію/навчання персоналу.
- Розробка асортименту готової продукції підприємства та проробка рецептур, підготовка до відкриття.
- Робота з персоналом заводу: затвердження штату, підбір персоналу, написання інструкцій (посадових, робочих), проведення співбесід, атестація робочих місць.
- Прорахунок собівартості продукції та оптимізації витрат. Підбір пакувальних матеріалів, тари, інвентарю на підприємство.
- Введення та затвердження системи обліку сировини і продукції в 1С на виробництві, доопрацювання необхідних модулів та обладнання для фіксації руху сировини/продукції/напівфабрикатів.
- Написання технологічних інструкцій і технологічних карт. Опис виробничих процесів та прорахунок загрузки ліній обладнання.

Технолог харчової промисловості

с 08.2022 по 11.2022 (4 месяца)
Dinner's (ТОВ Діннерз продакшн), Київ (Харчова промисловість)

Написання технологічних карт, проробки продукту та прорахунок
Розробка та впровадження правил і норм по ISO 22000 (НАССР) на виробництві напівфабрикатів для дарк кітчен та ресторани
Впровадження продуктів фасованих для продажу в мережах. Написання інструкцій, план впровадження, робота з маркуванням, перевірка відповідності нормативним документам і т.д.
Контроль санітарного стану підприємства. Написання інструкцій та проведення навчань, інструктажів
Розробка схеми обліку та бланків документів для цехів та бухгалтерії.
Контроль правильності технологій приготування та формування техкарт.
Робота в 1С 8.3 (Смарт аккаунтінг): створення номенклатури, специфікацій, техкарт.
Проробках страв та напівфабрикатів для внесення в меню. Напівфабрикатів - для поповнення асортименту виробництва
Робота з підрядниками та лабораторіями
Управління персоналом (до 50 осіб).

Головний технолог, Начальник виробництва

с 07.2020 по 06.2022 (2 года)
Атлантик-Юмма, ТОВ, Киев (Харчова промисловість)

Управління персоналом (10 працівників)
Розробка системи обліку
Організації безперебійного виробництва та забезпечення необхідними матеріалами
Оптимізація виробничих процесів, контроль дотримання всіх вимог
Налаштування бережливого виробництва, введення нових технологій і продуктів
Ведення технологічної бази підприємства (рецептури,специфікації в 1С, декларації якості продукту і т.д.)
Контроль дотримання технологічного процесу та санітарно-гігієнічних норм в процесі виробництва.
Оптимізація собівартості продукції, внесення пропозицій та ідей по покращенню якості продукції/здешевшленню с/в/скорочення втрат.
Вхідний контроль сировини (риба в морепродукти - охол., морожені)
Участь в атестації робочих місць.
Навчання працівників
Контроль витрат виробництва (тара, доп.матеріали і тд.).
Робота з лабораторіями, дезінфікуючими організаціями, постачальниками дезінф. та миючих засобів.
Аналіз списку продукції на відповідність вимогам законодавства, порівняння ринкової ціни і вигляду продукту на ринку з конкурентами.
Модернізація виробництва - новинками в галузі

Технолог ресторану, Головний технолог

с 10.2017 по 07.2020 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "Егерзунд Сіфуд", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- Розробка та впровадження технологічних карт на страви та напівфабрикати; розробка калькуляційних карт.
- Аналіз та вдосконалення існуючих рецептур та технологій;
- Прорахунок собівартості страв та продуктів, оптимізація та зменшення цього показника.
- Аналіз продукції на мікробіологічні та хімічні показники , робота з лабораторіями, санітарно-гігієнічний контроль виробництва загалом.
- Розробка та допомога в впровадженні ТУ підприємства.
- Робота в програмі 1С.8.
- Аналіз актів інвернтаризації та пошук рішень для удосконалення технологій.
- Ведення документації та звітів.
- Впровадження НАССР на підприємстві. (Маю сертифікат про проходження відповідних курсів і навчання в тому числі)
- Контроль та управління штатом кухарів (до 20 працівників); управління помічником в відділі.
- Поповнення знань нормативних документів та закордонних аналогів для удосконалення роботи компанії. Перенесення досвіду іноземних відділів компанії на підприємство.
і т.д.

Технолог по хлібу/випічці, менеджер з якості

с 04.2017 по 10.2017 (7 месяцев)
ТОВ "МОРЕМОРЕ", Обухов (Харчова промисловість)

Створення та введення документації згідно санітарних вимог, НАССР. Знання систем ISO. Введення системи НАССР на виробництві. Контроль персоналу, під керівництвом близько 10 працівників. Організація і контроль технологічного процесу. Проведення фізико-хімічних досліджень продукції і т.д.
Допомога в обладнанні цехів по хлібопекарському напрямку для власного виробництва та рекомендації по вибору обладнання.
Вмію вести кадрову документацію (табелі, заяви про прийняття/звільнення/відпустку, ведення трудових книжок, створення трудових договорів, оформлення паперів про прийняття на роботу та звільнення і т.д.)
Вмію складати договори, контролювати наявність всіх рахунків, актів виконаних робіт на підприємстві, заносити в базу 1С дані про контрагентів.

Хімік лабораторії контролю якості (Аналітика)

с 12.2016 по 04.2017 (5 месяцев)
ПАТ Фармак, Киев (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проведення аналізу ліків різних форм і видів за допомогою сучасного обладнання (фізико-хімічні методи, аналітичні методи, інструментальні методи). Вивчення документації та ведення відповідної звітної роботи (заповнення протоколів, електронної бази, прорахунок).

Інженер, замісник головного технолога

с 08.2016 по 12.2016 (5 месяцев)
"Райське Джерело", Обухов (Харчова промисловість)

Знаю ISO 9001, 22000, HACCP. Занималась разработкой документов для компании. Провожу анализы на основные показатели качества воды. Исполняла так же обязанности технолога и начальника лаборатории, ознакомлена с их обязанностями.

Образование

КНУХТ (університет харчових технологій)

Біотехнології,фармацевтична біотехнологія, Київ
Высшее, с 2015 по 2016 (1 год)

КНУ им.Т.Шевченка

Хімічний, хімік, Київ
Высшее, с 2011 по 2017 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

НАССР

2019, 2 міс.

НАССР та ISO на харчовому виробництві

2025, 1 міс

Знания и навыки

  • 1С УТП
  • MS Excel
  • Управління персоналом
  • Управлінські навички
  • Користувач 1С
  • Комунікабельність
  • Водійські права кат. B
  • Інвентаризація
  • Уважність
  • Ведення управлінського обліку

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Рекомендации

Бойченко В'ячеслав Васильович

Бойченко В'ячеслав Васильович

Директор, ТОВ Атлантік-юмма

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Права категорії В

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: