Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2928994

Юрист, адвокат

Занятость:
Неполная занятость.
Город проживания:
Ирпень
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Олександр.
Рік народження: 1978.
Освіта вища, ХГПУ (м. Харків).
Трудовий стаж: Загальний юридичний стаж - з 2000 р., адвокат з 2019 р.
Бажаний графік роботи: дистанційна робота, неповна зайнятість, аутсорсинг.

Досвід роботи в галузі господарського, цивільного, адміністративного, трудового, корпоративного, земельного, податкового права, виконавчого провадження, законодавства з захисту прав споживачів, про рекламу тощо; цивільний, господарський, адміністративний процес, провадження за КАС.

Претензійно-позовна робота, підготовка та супроводження позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, заяв та звернень до державних, контролюючих та правоохоронних органів, відповідей на запити вказаних органів, скарг, заяв, претензій юридичних та фізичних осіб, інших документів. Визнання в судовому порядку актів недійсними (в тому числі Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Держпромспоживслужби, включаючи процедуру адміністративного оскарження на всіх рівнях), тощо.

Представництво інтересів в судах всіх видів в якості позивача, відповідача, третьої особи. Розгляд справ в судах всіх інстанцій.

Представництво інтересів підприємства в державних органах, з юридичними та фізичними особами, в т.ч. проведення переговорів та врегулювання конфліктних ситуацій. Супроводження перевірок підприємства контролюючими органами, оскарження актів перевірок. Організація товарознавчих та авто-технічних експертиз, оскарження експертних висновків.

Робота з господарськими договорами в т.ч. ЗЕД (розробка, аналіз, укладення, тлумачення, розірвання, в тому числі в судовому порядку, визнання недійсними тощо), підготовка юридичних висновків по результатам правової експертизи угод.

Надання консультацій з правових питань.

Підготовка та розробка статутних документів, проведення реєстрації, перереєстрації підприємств, проведення зборів учасників, підготовка протоколів.

Підготовка та подача тендерної документації, супровід тендерних процедур.

Володіння мовами: українська, російська вільно, англійська - рівень В2.
Інше: цікавить дистанційний режим роботи з можливістю відвідування офісу, судів та інших державних органів за потребою, маю можливість користування розширеною базою правової системи «Ліга», є власний автомобіль.


Деталізоване резюме вишлю за запитом.

Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: