Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 февраля 2017

Людмила

Продавец-консультант, 4 500 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Макаров
Готов работать:
Березовка (Одесская обл.), Калиновка (Винницкая обл.), Макаров

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Illustrator Впевненість Adobe InDesign Adobe

Дополнительная информация

Освіта : 2008-2013 рр. - Київський національний університет культури і мистецтв, спеціальність - графічний дизайн .
Досвід роботи : з вересня 2011 року по лютий 2014 року працювала художнім керівником в місцевому Будинку культури. Займаючи цю посаду я організовувала концерти до різних свят,писала до них сценарії, підбирала репертуар для учасників , з якими виступали на оглядах художньої самодіяльності .
З грудня 2013р. по квітень 2014р. працювала менеджером по роботі з клієнтами в веб-студії, яка займалася створенням сайтів та рекламою в інтернеті. В мої обов'язки входило : пошук клієнтів, зустрічі та обговорення подальшої спільної співпраці.
З травня 2014 р. по листопад - працювала продавцем-консультантом в садовому центрі "Botanic market" . Там доглядала за рослинами та продавала їх ; консультувала клієнтів , допомагала їм обрати рослини.
Спеціальні знання та навики: ПК – MS Office, Інтернет- як упевнений користувач; українська мова (рідна), російська мова (вільно). Навики роботи з програмами Adobe Illustrator, Photoshop , InDesign ; CorelDRAW - середній рівень.
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, чемність , вміння працювати у команді, неконфліктність . Адекватно реагую на критику та зауваження .

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Продавець-консультант
Макаров

Продавець-консультант
Калиновка (Винницкая обл.)

Продавець-консультант
Калиновка (Винницкая обл.)

Продавець-консультант
Калиновка (Винницкая обл.)

Продавець-консультант
Калиновка (Винницкая обл.)

Продавець-консультант
16000 грн, Макаров

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: