Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 мая 2024

Дмитро

Продюсер YouTube-каналу, ТВ, керівник інтернет-проєктів, ведучий, 40 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський державний педагогічний університет ім. Грінченка

Історії, історик-правознавець, Київ
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

Знание языков

  • Английский — средний
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Немецкий — средний

Дополнительная информация

Червень 2018 по січень 2023 - Head of videodepartment ТОВ "Епіцентр К"
https://www.youtube.com/channel/UCU9fGjxtBLZglgZ6W2Dxe9Q/featured


Липень 2015 по січень 2019 - продюсер та ведучий проекту 5-й поверх (5 канал) https://www.youtube.com/channel/UCcGbAftaCtCBIEPrDX2udWg

Січень 2016 по березень 2017 року - Генеральний продюсер телеканалу Brain Tv (www.braintv.net)

Липень 2014 по січень 2016 – СЕО KPCUA – Iнтернет-консалтінг, Digital online marketing, створення сайтів тощо (Керівник проекту http://kupitprodat.com.ua )

З червня 2013 року до липня 2014 року — Internet Project Director в National Media Group: телеканали Business; Dobro tv & A-one (http://business-tv.com.ua/, http://www.dobro-tv.com/, http://a-one.com.ua/) (Організація, розробка та комплексне просування проектів компанії; Оперативне управління проектами; Створення та реалізація стратегії розвитку інтернет-проектів компанії; Навички правильній постановці і контроль виконання технічних завдань; Розробка нових та підтримка існуючих проектів компанії; Керування процесом оновлення сайтів; Координація дій аутсорсной команди фахівців (веб-дизайнери, програмісти, копірайтери, діджітал агентства); Пошук і реалізація нових каналів для збільшення трафіку та підвищення конверсії проектів; Планування, проведення та аналіз результатів рекламних і маркетингових кампаній; Робота з інструментами інтернет-маркетингу та інтернет-реклами (SEO, контекстна реклама, SMM, direct-mail); Активна робота з системами аналітики (Google Analytics, Yandex Metrika, Gemius та ін); Контроль, створення і розробка текстового і графічного контенту на сайтах (новини, статті, банера и.т.д)

З жовтня 2012 року до листопада 2013 – заст. шеф-редактора, ген.продюсер tv-production та digital producer порталу http://www.obozrevatel.com (Оперативне управління проектом, Реалізація стратегії розвитку інтернет-проекту, написання та контроль виконання технічних завдань, Координація дій команди фахівців, Моніторинг сайтів конкурентів, відстеження змін на ринку, PR-стратегії просування проекту, Планування, проведення та аналіз результатів рекламних і маркетингових кампаній)

2012 – 2013 роки — організація, впровадження та реалізація проекту Конкурс від Nescafe Idea X з прямою трансляцією у Facebook

З 19/05/2010 року до жовтня 2012 – генеральний продюсер та керівник tv-production порталу http://tochka.net/ /заст. головного редактор// digital producer (запуск проекту з нуля, управління командою, планування та організація заходів з організації та існування проекту, участь в розробці показників ефективності проекту з інвесторами, управління бюджетом, укладання договорів з підрядниками, координація взаємодій між творчим та технічним персоналом, постійний контроль якості та стандартів вироблених матеріалів, планування та організація знімального процесу в динамічному і часто змінному середовищі. оперативне коректування зйомок для виконання плану)

З червня 2009 року до квітня 2010 року – генеральний директор та шеф-редактор Першого українського інтернет-телеканалу www.mediabomba.tv

Січень 2010 року – консультування та організація tv-production для Першого соціального інтернет-телеканалу www.1soc.tv

З 2009 року до 2013 року – ведучий телепроекту „Телятина” (www.telekritika.ua)

2008 рік – створення та запуск інтернет-порталу подарункових сертифікатів WWW.GIFTCARDS.KIEV.UA

З квітня 1999 року до цього часу – керівник продакшн-студії, телепродюсер. Телевізійна студія займається виготовленням ефірної та комерційної презентаційної відеопродукції, а також телевізійним консалтингом.
З квітня 1999 року по 2009 рік – головний редактор, продюсер та ведучий телепроекту «Молодіжна телевізійна служба» (ТРК „Київ”).
З квітня 1999 року по 2009 рік – керівник інформаційного відділу Головного Управління у справах сім’ї та молоді КМДА.
З грудня 2006 року року по 2009 рік – керівник телепроекту «Про сім’ю” (ТРК «Київ»\”Maxxi TV”)
2005 рік – член оргкомітету та керівник секції Форуму молоді м. Києва (модерація секції “ЗМІ і молодь”, підготовка базових і вихідних матеріалів, прес-релізів).
2005 - 2006 роки – автор і продюсер економічного телепроекту «ТЕЛЕСКОЛ» (ТРК “Київ”) (розробка концепції програми, підбір і підготовка співробітників, визначення тематики випусків, режисура)
Березень – листопад 1998 року – керівник і ведучий молодіжної телепрограми «Труба» (СТБ)
1997 – 1998 – керівник відділу реклами та заступник головного редактора Всеукраїнської газети „Центр-Інформ”.
1997 – 1998 - директор департаменту реклами АОЗТ “Український центр вивчення соціальних відносин та соціальної орієнтації ».
1995 – 1997 роки – керівник відділу реклами, pr і медіа-менеджер культурно-розважального центру «Голлівуд»
1994 – 1996 – автор, продюсер та ведучий телекомпанії “ТЕТ”.
1994 – 1995 – автор та ведучий молодіжної телепрограми «Крутий Релакс» т/к “ТЕТ”.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: