Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Микола

Продюсер, креативний директор, керівник проєкту

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Винница, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Тернополь, Удаленно, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ПРОДЮСЕР

с 10.2023 по наст. время (7 месяцев)
VISION BOARD, Київ (ЗМІ, медіа)

* Допомога сталому інституційному розвитку українських медіа та розвитку українських медійних спеціалістів, інженерів та творців, а особливо журналістів, журналістів-розслідувачів, редакторів.
* Допомога підсиленню технологічних користувацьких знань медійників про професійні технології, обладнання, програмне забезпечення задля збільшення виробництва та пропозиції на ринку України та світу якісного українського медійного контенту.
* Розвиток інженерних та творчих медійних спеціалістів, медійних команд, медійних компаній.
* Підвищення персональної, командної, корпоративної ефективності та конкурентоздатності медійників.
* Підготовка та проведення медіатехнологічних просвітницьких вебінарів-презентацій.

КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР, ІННОВАЦІЙНИЙ ПРОДЮСЕР

с 09.2023 по наст. время (8 месяцев)
NEW MEDIA LAB, Київ (ЗМІ, медіа)

* Розробка, проєктування та побудова ефективних, сучасних, економічно-доцільних, рентабельних нових медіа та медійних продуктів, виконання трансформації, перезапуску, апгрейду, злиття медійних компаній, партнерський супровід безперебійної експлуатації робочих процесів, технологій та обладнання медійних компаній.
* Створення ефективних, гнучких, еластичних, економічно-доцільних робочих процесів (Workflow) медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Підбір та визначення, в тому числі через тендерні процедури, ефективних, виробничо-доцільних, економічно-доцільних технологічних рішень для реалізації створених робочих процесів.
* Створення функціональних схем виробничих та сервісних трактів медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Створення та проведення навчальних програм інженерного та користувацького рівня для технотімів та експлуатантів робочих процесів, технологій та обладнання.
* Створення стратегії та тактики технологічного розвитку медійних компаній.
* Супровід створенню принципових схем, специфікацій виробничих та сервісних трактів медійних компаній в цілому, їх частин та окремих великих, складних контентних медійних проєктів.
* Супровід створенню архітектурно-будівельної, дизайнерської проєктної документації.
* Супровід побудові, побудова економічно-доцільних медійних компаній.
* Супровід безперебійної експлуатації робочих процесів, технологій та обладнання.

ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ, КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР

с 11.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
ГО "УКРАЇНСЬКЕ МЕДІЙНЕ МАЙБУТНЄ", Київ (ЗМІ, медіа)

* Побудова, розвиток сучасних інституційних ціннісних медіа для демократичного розвитку України.
* Сприяння сучасній медійній освіті та її впровадженню, організація ефективних освітніх майданчиків. Організація наукової та практичної розробки, інтеграції в медіа сучасних методів, засобів, інструментів медіатворчості, медіавиробництва, медіаменеджменту та медіаінженерії.
* Сприяння проєктуванню та побудові нових, сучасних медіа, надання консультацій, підтримка проєктування адаптації та реконструкції медіа.
* Практична участь в реалізації проєктів адаптації, реконструкції, побудови сучасних медіа.
* Допомога в розробці та створенні власних медійних майданчиків, створенні власного медійного контенту освітнього, документального, художнього характеру.

КРЕАТИВНИЙ ДИРЕКТОР МЕДІАХОЛДИНГУ A/V

с 12.2021 по 06.2022 (6 месяцев)
медіахолдинг Live Network (телевізійні канали «Live», «Odesa Live», «Типовий Київ»), Київ (ЗМІ, медіа)

* Антикризовий перезапуск каналів холдингу зі зміною концепції мовлення - з розважальної на інформаційну: в перші 2 місяці канали дали ріст глядацького перегляду.
* Ребрендинг: протягом 1,5 місяців підготував проєкт повного ребрендингу холдингу та його телеканалів.
* Нове графічне оформлення: за 1,5 місяці створив внутрішніми ресурсами каналів та залученими спеціалістами повний пакет нового графічного омузиченого оформлення основного ефіру телеканалів «Live» та «Odesa Live», новий пакет інфографіки, 5 повних омузичених комплектів проєктної графіки програм холдингу, концептуально розробив та запустив у виробництво нове графічне оформлення та музичний супровід 15 нових великих студійних проєктів для телеканалів медіахолдингу.
* Нові інноваційні студійні рішення: за 2 місяці розробив нову трансформативну декорацію великої студії павільйону для створення лінійки інформаційних ток-шоу прайму, концептуально розробив сучасні, інноваційні, інтерактивні трансформативні декорації інформаційного мовлення для студій АСК холдингу.
* Нові проєкти: за 2,5 місяці були розроблені концепти 18 великих студійних проєктів та 15 проєктів студій АСК, режисерські рішення, основне мізансценування, світлові рішення, можливість безшовних переходів, розроблені стилістичні рішення образів ведучих проєктів.
* Нова холдингова ефективність: за 2,5 місяці розробив у своїй частині декілька вдалих конфігурацій спільного ефективного, ощадливого та із залученням інновацій використання ресурсів холдингу усіма його структурами.
* Новий штатний розпис: за перший місяць вдалої оптимізації бюджету холдингу та переходу на модель інтенсивного інноваційного інформаційного мовлення розробив у своїй частині декілька робочих штатних конфігурацій роботи усіх телеканалів медіахолдингу та щоденного прямого ефіру з оновлених студій АСК і великої студії павільйону.
* Через початок війни телевізійний напрямок діяльності медіахолдингу був заморожений, ребрендинг, розробка та впровадження нових проєктів зупинена.

АВТОР, ПРОДЮСЕР, КРЕАТИВНИЙ ПРОДЮСЕР A/V

с 10.2018 по 12.2021 (3 года 2 месяца)
SV Project (документальний фільм "Серце Всесвіту"), Київ (ЗМІ, медіа)

* Виробництво великого документального науково-популярного фільму про Україну: розслідування та реконструкція історичних подій, історій та фактів, про які важливо знати всьому світу.
* Проєкт порушує важливу соціальну проблему самоповаги громадян України та віри у свою країну, з акцентом на підвищення патріотизму.
* Ця робота є обґрунтованою, науково доведеною, цікавою за формою та пізнавальною за змістом про Україну в Україні та світі.
* Цей твір — історична та сучасна Україна, яка є впливовою частиною світу, його серцем — неймовірним у своїй красі, про яке має знати більше людей.
* Цей проєкт – історія народження національної свідомості, популяризації національної ідеї та історія становлення та розвитку України, створена шляхом історичних розвідок завдяки художнім образам.
* Це масштабний погляд на феномен української історії, побудований на історичній правді та суттєвих ствердних історичних фактах, це проєкт популяризації українських національних героїв, перемог і досягнень. У цьому проєкті є дослідження, висновки професійних консультантів, власне бачення минулого, сьогодення та майбутнього.
* Сторінка проєкту: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ПРОДЮСЕР, КРЕАТИВНИЙ ПРОДЮСЕР A/V

с 03.2013 по 09.2018 (5 лет 6 месяцев)
телевізійний канал "112 Україна, Київ (ЗМІ, медіа)

* Як один з фундаторів "112 Team" - побудував інноваційний телевізійний канал "112 Україна": розробив з "0" аудіовізуальну частину каналу (креатив, технологія, процеси); розробив і побудував знімальний мовний сегмент студійної та позастудійної частини; відео і звуковий продакшин і постпродакшин, ДОК виробництво; всі елементи підготовки до прямого ефіру та його проведення.
* Розробив і впровадив ефективні, революційні, бюджетні рішення для фільмування, трансляцій журналістського матеріалу з локації події.
* Розробив і впровадив перші в країні системи мультикамер під керуванням одного оператора (2013 рік), перші в країні прямоефірні стріми із застосуванням камер на Дроні (2014 рік), першу в країні та в інформаційному мовленні багатоканальну подієву звукову трансляцію (2017 рік) та ряд інших інновацій.
* Створив унікальну методологію роботи аудіовізуального сегмента мовлення інформаційного каналу, де вперше в країні та світі 20 годин прямого ефіру формує основна студія 72 м.кв, допоміжна студія 15 м.кв, а фронт-офіс каналу всього 400 м.кв. Дана методологія дає можливість на каналі з невисокими початковими інвестиціями отримати якісне мовлення з лідерськими рейтинговими показниками при низькій собівартості хвилини мовлення.
* Вихід каналу "112 Україна" в абсолютні лідери інформаційного мовлення за усіма аудиторіями серед усіх інформаційних телеканалів країни у 2014 році — приклад ефективної діяльності.

ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК, ПРОДЮСЕР

с 02.2006 по 02.2012 (6 лет)
продакшин "Фільм Телевіжн Технолоджі", Київ (ЗМІ, медіа)

ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК

с 12.2001 по 01.2006 (4 года 1 месяц)
телевізійний канал "Інтер", Київ (ЗМІ, медіа)

ОПЕРАТОР, ОПЕРАТОР-ПОСТАНОВНИК

с 09.1995 по 06.2001 (5 лет 9 месяцев)
телекомпанія "Золоті Ворота", Київ (ЗМІ, медіа)

АСИСТЕНТ РЕЖИСЕРА, ОПЕРАТОР

с 12.1992 по 08.1995 (2 года 8 месяцев)
телекомпанія "Мегапол", Київ (ЗМІ, медіа)

Образование

ВДІК

Телеоператор, Москва
Высшее, с 1992 по 1997 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Web Academy, Business Analysis in IT

2022, 1,5 місяці

Laba, Project Management in IT

2022, 1,5 місяці

Web Academy, Quality Assurance (QA) in IT

2022, 2 місяці

Знания и навыки

MS Office MS Project MS Visio Google Docs Confluence Slack Google Worksection Miro MindManager Публічні виступи Balsamiq Створення діаграм Експертиза в аудіовізуальній сфері Побудова (створення) медіаресурсів з "0" Арт-менеджмент проєктів Антикризовий менеджмент Ресурсозаощаджуючий менеджмент Автоматизація бізнес-процесів Впровадження інновацій Віддалене виробництво в медіа Підбір, управління, мотивація команди Навчання команди Переговорні навички Промотування проєктів Аналіз процесів Оптимізація процесів Формування вимог та технічних завдань

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

- Інноваційність
- Креативність
- Ініціативність
- Системність
- Раціональність
- Відповідальність
- Енергійність
- Гнучкість
- Стресостійкість
- Лідерство
- Наставництво
- Здатність до навчання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: