Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2016

Катерина

Вчитель біології, географії та екології

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город проживания:
Каменец-Подольский
Готов работать:
Каменец-Подольский, Киев, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

касир

с 09.2014 по 08.2015 (11 месяцев)
ТзОВ "Светолюкс", м. Кам'янець-Подільський (виробничо-торговельна)

Працювала місяць офіціантом, повисили до касира, на цій посаді пропрацювала рік. Отримала досвід роботи з торговими звітами, прейскурантами, продажем та замовленням торгової продукції.

Образование

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Природничий факультет, Біологія, Географія*, м. Кам'янець-Подільський
Высшее, с 2009 по 2015 (5 лет 9 месяцев)

У 2013 р році закінчила Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка і отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки "Біологія" та здобула кваліфікацію бакалавра, вчителя біології.
У 2014 р році закінчила Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Біологія" та здобула кваліфікацію біолога, вчителя біології, екології та географії.
У 2015 р році закінчила Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, здобула ступінь "магістр", отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Біологія", здобула кваліфікацію "біолог, викладач біології".

Дополнительная информация

За період навчання займалася активно науковою діяльністю, неодноразово приймала участь у конференціях та семінарах, займала посаду голови студентського наукового товариства; протягом двох років була головним редактором факультетської газети "Фарватер". Приймала участь у міжнародних наукових конференціях, тренінгах по журналістиці, та соціальних організаціях.
Виконувала обов'язки старости групи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: