Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 февраля 2023 PRO

Анастасія

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, аудитор, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 01.2014 по наст. время (10 лет 4 месяца)
ТОВ «Укртехінвестгаз», Київ (Роздрібна торгівля пальним, надання послуг, оренда.)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку декількох юридичних осіб на загальній системі оподаткування з філіальною структурою. Формування річного і щомісячних бюджетів бухгалтерського та податкового департаменту. Взаємодія з контролюючими органами, проходження планових та позапланових перевірок. Участь в оскарженні їх результатів в адміністративному і судовому порядку. Реєстрація та перереєстрація касових апаратів, КУРО. Формування та подача статистичної, фінансової та податкової звітності (декларація акцизного податку, декларація зі збору у вигляді цільової надбавки, податкова декларація з плати за землю/орендна плата за земельні ділянки, податкова декларація екологічного податку та інше). Ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку. Робота з Клієнт-банками. Взаємодія з іншими відділами компаній групи.

Головний бухгалтер

с 11.2011 по 01.2014 (2 года 2 месяца)
ТОВ "Лейланд Моторз Україна", Київ (Роздрібна торгівля, надання послуг.)

Ведення бухгалтерського і податкового обліку юридичної особи (ТОВ на єдиному податку + ПДВ) і СПД - ФО (2 група), кадрова документація, загальний документообіг (накази, первинна бухгалтерська документація) по підприємствам, складання всіх обов'язкових звітів. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Головний бухгалтер

с 07.2011 по 11.2013 (2 года 4 месяца)
ТОВ "Юніверсал Медіа", Київ (Роздрібна торгівля, надання послуг.)

Постановку з нуля, організація і ведення повного циклу бухгалтерського і податкового обліку юридичної особи (ТОВ на загальній системі оподаткування та СПД-ФО 2 та 3 груп). Складання всіх форм обов'язкової звітності. Управлінська звітність. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Бухгалтер

с 12.2008 по 05.2011 (2 года 5 месяцев)
ТОВ «ТМФ Україна», Київ (Аутсорсинг ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку)

Повний цикл бухгалтерського обліку декількох підприємств: з обробки і перевірки первинної документації до складання всіх обов’язкових звітів до пенсійного фонду, фондів соціального страхування та податкової звітності. Проходження зустрічних та планових перевірок податковими органами, взаємодія з ними. Складання звітів для управлінського обліку. Ведення обліку представництв іноземних компаній. Робота с Клієнт-Банком, M.E.Doc.

Головний бухгалтер

с 08.2007 по 10.2008 (1 год 2 месяца)
ЗАТ «Інститут розвитку менеджменту», Київ (Надання послуг з оренди нежитлових приміщень)

Ведення всього бухгалтерського обліку на підприємстві, починаючи з обробки первинної документації до складання фінансової та податкової звітності. Облік операцій з цінними паперами. Формування та подача звітності до НКЦПФР. Складання наказів, розпоряджень, кадрова документація.

Головний бухгалтер

с 01.2007 по 10.2008 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Тесляри», Київ (Надання послуг)

Ведення всього бухгалтерського обліку на підприємстві, починаючи з обробки первинної документації до складання фінансової та податкової звітності. Облік операцій з цінними паперами. Складання наказів, розпоряджень, кадрова документація.

Провідний бухгалтер

с 10.2005 по 10.2008 (3 года)
Консорціум «Індустріальна група», Київ (Надання послуг)

Документообіг, ведення первинної бухгалтерської документації, часткове ведення кадрової документації. Облік запасів, касових та банківських операцій, розрахунків з дебіторами і кредиторами, проведення річної інвентаризації на підприємстві та оформлення матеріалів інвентаризації. Обробка даних бухгалтерського обліку для включення їх до фінансової звітності, складання окремих її форм, а також форм іншої періодичної звітності, яка ґрунтується на даних бухгалтерського обліку. Облік цінних паперів. Формування та подача звітності до НКЦПФР.

Бухгалтер

с 09.2005 по 09.2006 (1 год)
ТОВ «П.О.Л.Е.», Київ (Надання послуг)

Ведення обліку необоротних активів, запасів, касових та банківських операцій, розрахунків з дебіторами і кредиторами, облік заробітної плати, податковий облік. Відображення інформації, що міститься у прийнятих до обліку первинних документах, на рахунках бухгалтерського обліку, проведення річної інвентаризації на підприємстві та оформлення матеріалів інвентаризації, підготовка оброблених документів, реєстрів і звітності для зберігання їх протягом встановленого терміну.

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет

Облік і аудит, Київ
Высшее, с 2000 по 2005 (4 года 9 месяцев)

Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію магістра з обліку і аудиту, економіста з обліку і аудиту.

Знания и навыки

MS Excel MS Word M.E.Doc 1С:Бухгалтерія 1С:Підприємство Бухгалтерський облік 1С УТП

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості:
Вміння планувати та організовувати роботу, оперативність, комунікабельність, відповідальність, здатність к швидким діям в умовах дефіциту часу, прагнення до нових знань та професійного зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: