Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 октября 2022

Елена

Інженер-еколог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Стьопіна Олена Григорівна

Контактна інформація:

тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: отримати гарно оплачувану та цікаву роботу, яка буде пов'язана з охороною навколишнього природного середовища, екологічним законодавством, спілкуванням з людьми.
Досвід роботи:
З липня по листопад 2021 року працювала на ПРАТ" Полтавському олійноекстракційному заводі - Кернел Груп" на посаді інженер з охорони навколишнього середовища.
З серпня 2008 року по липень 2021 року працювала в Департаменті екології та природних ресурсів Полтавської обласної державної адміністрації на посаді головного спеціаліста;
З січня по липень 2008 року працювала інженером з охорони праці та екології на ТОВ «Полтавський газовий завод»


Професійні навики:
Укладання договорів на утилізацію відходів, взаємодія з контрагентами з утилізації, переробки відходів, інвентаризація відходів підприємства, підготовка звітності з охорони навколишнього середовища, післяпроектний моніторинг тощо.
Забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення та охорони біотичних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки, поводження з відходами, затвердження та розробка реєстрових карт об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів, надання інформації щодо розміщення об'єктів природо-заповідного фонду, забезпечення фінансування організацій та установ з фонду охорони навколишнього природного середовища, взаємодія з установами та організаціями щодо подання запитів з фонду охорони навколишнього природного середовища тощо.

Спеціальні знання та навики:
впевнено користуюся комп’ютером (Word, Excel, Microsoft Outlook, PowerPoint), оргтехнікою, є досвід роботи в Інтернеті (рерайт, копірайт);
володію українською (Державний сертифікат про вільне володіння першого ступеня),російською, словацькою (початковий рівень) мовами.
знаю: правила діловодства, основи теорії держави і права, політології, психології, основи організації державного управління та державного контролю, правила ділового етикету, правила та норми охорони праці та протипожежного захисту.

Підвищення кваліфікації:
Отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації в Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій;
Отримала сертифікат учасника міжнародного навчального семінару «Охорона навколишнього природного середовища в ЕС, Україні та Полтавській області, постійно проходжу спеціальні навчання з підвищення кваліфікації.
Отримала сертифікат внутрішнього аудитора з міжнародних стандартів ISO 14001:2015 та ISO 19011:2018
Освіта:
У 2007 році успішно завершила навчання в Кременчуцькому Державному Політехнічному університеті ім. М. Остроградського й отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього природного середовища» та здобула кваліфікацію інженера-еколога;
У 2006 році отримала диплом бакалавра (молодшого спеціаліста), спеціальність – «Екологія та охорона навколишнього середовища»;
У 2003 році закінчила Полтавське професійно-технічне училище №21;
У 2002 році завершила навчання в середній школі №19 м. Полтава.

Склад сім’ї: чоловік, син (2011 р.н.).

Особисті якості: Наполегливість, вміння вести перемови, легко адаптуюсь до нових умов, дисциплінованість, працелюбність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: