Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 февраля 2019

Сергей

Інженер з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки (цивільний захист), 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Васильков
Готов работать:
Васильков, Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Здітовецький Сергій Казимирович
Інженер з цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки
( інженер з охорони праці, пожежної та техногенної безпеки)
повна та неповна зайнятість.
Дата народження:13 березня 1978 (40 років) місто: Васильків, Київської області. Готовий до відрядження.

Р Е З Ю М Е
АДРЕСА
08631, вул. Вокзальна 22, кв.67;
смт. Глеваха, Васильківського району,
Київської області;
тел. моб. [[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)]
Email:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
ПРО СЕБЕ
Одружений, виховую доньку.
ОСВІТА
В 1995 році закінчив Васильківську загальноосвітню середню школу №8.
В період з 1995 по 1998 р. навчався в Київському інституті Військово-повітряних сил за спеціальністю "Технічне обслуговування засобів зберігання, транспортування та заправки пально-мастильними матеріалами" і здобув кваліфікацію техніка-механіка.
В період з 2003 по 2008 р. навчався в Харківському Університеті цивільного захисту України і отримав базову вищу освіту за напрямком підготовки "пожежна безпека" та здобув кваліфікацію фахівця з протипожежної безпеки.
В 2012 році пройшов функціональне навчання у сфері цивільного захисту на курсах підвищення кваліфікації керівних кадрів навчального центру з цивільного захисту та безпеки життє діяльності м. Бровари Київської області, опрацювавши навчальний курс за обов"язками: начальник штабу цивільного захисту.
В 2012 році підвищів кваліфікацію в Інституті післядепломної освіти інженерно педагогічних працівників Національної академії наук України м. Донецьк за програмою персоналу, який залучається до професійного навчання на виробництві.

ДОСВІД РОБОТИ
В період з 27 липня 1998р. по 30 грудня 1999р. служба в Збройних силах України на посаді начальник служби радіаційного та хімічного спостереження м. Київ
З грудня 1999 року по 13 жовтня 2000 року переведений до Київського військового ліцею імені І. Богуна на посаду офіцер вихователь.
З 13 жовтня 2000 року по 30 липня 2001 року був переведений на посаду начальника групи матеріально - технічного забезпечення до Київського військового ліцею імені І. Богуна в місті Боярка.
З 30 липня 2001 року по 13 липня 2006р. проходив службу в з"єднанні військ протиповітряної оборони Украіни - начальником служби пожежної безпеки (охорона праці) м. Васильків, Київської області.
В липні 2006р. в зв’язку із скороченням штатів був звільнений з лав збройних сил України та прийнятий до Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій м. Київ на посаду заступника начальника управління по реагуванню на надзвичайні ситуації та інспектування закритих об"єктів. В квітні 2011 року звільнений за власним бажанням.
В жовтні 2011р., прийнятий до ПАТ "Київобленерго" на посаду інженера з пожежної безпеки та цивільного захисту Служби охорони праці Департаменту з охорони праці та навколишнього середовища.
В жовтні 2013 року переведений на посаду провідного інженера з пожежної безпеки та цивільного захисту Служби охорони праці Департаменту з охорони праці та навколишнього середовища.
В березні 2015 р., в звя’зку з реструктуризацією підприємства звільнився із займанної посади за власним бажанням.
З серпня 2016 р. та по серпень 2017, інженер з охорони праці та пожежної безпеки на підприємстві хлібобулочних виробів та транспортних перевезень.
З серпня 2017 р. По теперішній час провідний інженер з контролю систем обліку газу відділу інспектування в ПАТ"Київоблгаз".
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ ТА ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Маю певний досвід роботи у сфері забезпечення охорони праці, цивільного, протипожежного та техногенного захисту об`єктів різного призначення зі штатною кількістю від 4000 тис. чоловік, а саме: - розробка та затвердження наказів, розпоряджень, інструкцій; - проведення інструктажів з питань охорони праці, цивільного захисту та пожежної безпеки (навчання); - забезпечення об’єктів первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності; - контроль та приймання робіт протипожежного призначення (автоматична пожежна сигналізація, установки автоматичного пожежогасіння, проведення вогнезахисного оброблення несучих конструкцій) як на стадії проектування, так і при введенні в експлуатацію; - розробка та контроль виконання договорів на проведення технічного обслуговування установок автоматичної пожежної сигналізації, автоматичного пожежогасіння; - участь в робочих комісіях по прийняттю в експлуатацію об’єктів завершеного будівництва, розслідування нещасних випадків. Маю певний досвід роботи у сфері виконання нормативно-правових актів з охорони праці, СЕС, екології та взаємодії з контролюючими органами. Маю налагоджені стосунки в контролюючих органах (МНС) в м. Києві та в більшості областей держави. Проведення навчання з відповідним робочим персоналом в навчальних комбінатах Управління охорони праці, та надання всіх видів допусків. Один із співавторів статей, журналу охорона праці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: