Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 января 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/3033428

Регіональний торговий представник

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Шандровський Олег Павлович народився 25 липня 1960 року.
Проживаю вул. Ф.Тіхого, б.17 кв.36 в м. Ужгороді. Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), mailto:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта вища, закінчив Ужгородський державний університет в 1990 році, спеціальність – біолог.
З 1983 року по 1994 рік працював в Ужгородській міській санітарно-епідеміологічній станції, на посаді помічника епідеміолога, а з 1994 року по 2000 рік на керівних посадах в малому бізнесі.
З 2000 по лютий 2006 року працював у Регіональному фонді підтримки підприємництва по Закарпатській області на посадах: заступника генерального директора, директора виконавчої дирекції та за сумісництвом директором редакції газети "Власна справа-наш край".
За час роботи в Регіональному фонді організовував роботу фонду, приймав участь в розробці чотирьох інвестиційних проектів на загальну суму понад $150000, які успішно працюють в Закарпатській області. За моєї участі Регіональним фондом підтримки підприємництва розроблено та реалізовано 3 проекти профінансованих закордонними донорами. Завдяки даним проектам РФПП провів 16 навчальних семінарів для представників малого та середнього бізнесу. Також за кошти Канадського посольства було створено при РФПП мобільне експертно-консультативну групу, котра займалась захистом прав підприємців та залагоджував конфлікти, які виникали між підприємцями та контролюючими органами. За моєї ініціативи в РФПП створено юридичну службу для захисту прав підприємців як в досудових спорах так і в судах. На жаль, в силу того, що генеральний директор не підтримував мою ініціативу, мені не вдалося організувати роботу РФПП на прикладі Івано-франківського фонду підтримки підприємництва, по впровадженню кредитування малого підприємництва фондом.
В 2004 році мною організовано розробку проекту на всеукраїнський тендер по створенню консультаційного центру в Закарпатській області в рамках Національної програми підтримки малого та середнього підприємництва на суму 286 тис. гривень та оголошеного українським фондом підтримки підприємництва конкурсу на поповнення статутних фондів РФПП на загальну суму 157 тис. гривень. Мною організовано в 2004 році серія навчальних семінарів для підприємців області в усіх районах та містах області.
З березня 2004 по березень 2006 року – координатор волонтера Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки.
На громадський засадах обраний президентом громадської організації "Школа бізнесу". В 2005 по лютий 2006 року розробив та реалізував проект "Створення сервісного центру для підприємців в м. Ужгороді" профінансованого SPA found Корпусу Миру Сполучених Штатів Америки.
З червня 2007 року по грудень 2007 року працював на посаді заступника начальника Закарпатського обласного управління департаменту розвитку регіональної мережі ТзОВ «Компанія з управління активами-Адміністратор пенсійних фондів «Дельта-Капітал»»
Досконало володію державною мовою. Володію комп’ютером. На даний час тимчасово не працюю.

20.07. 2017 р.
Олег Шандровський

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: