Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Максим

Операційний директор, COO, CEO, керуючий мережею, 150 000 грн

Рассматривает должности:
Операційний директор, COO, CEO, керуючий мережею, Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Вид занятости:
полная
Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний директор, COO мережі готелей

с 12.2024 по наст. время (8 месяцев)
Gremi Hotel, Ясіня (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний директор (ecommerce)

с 08.2023 по 08.2024 (1 год)
Каппі, Одеса (Роздрібна торгівля)

Досягнення та виконані задачі:
1. Аудит ефективності роботи всі бізнес процесів в компанії.
2.Розробка Roadmap та методологічне імплементування більш ефективних алгоритмів роботи всіх бізнес процесів компанії:

- відділ логістики - створення точок контролю, створення мотиваційного алгоритму нарахування оплати.
Результат - відсутність скарг на роботу курєрів, виконнання ліміту часу доставки замовлення. Текучість кадрів менше 10%.

- фінансовий відділ - впровадження бюджетування та створення дашборду ключових показників в реальному часі. Гнучкість та мобільність в прийняті управлінських рішень за для дотримання прогнозованого фінансового результату.

- маркетинговий відділ - створення системи контролю показників всіх каналів комункацій з клієнтом. Формуання маркетингового міксу. Створення стратегії плану розвитку компанії.

- HR -створення планової системи навчання та атестестації всії працівників. Побудова внутрішнього карʼєрного ліфту.

3. Створення маштабувальної моделі філії.
4. Відкриття нової філії.
5. Створення системного бізнесу.

Основні обовязки.
Керівництво компанією. Від вирішення щоденних рутинних задач до стратегічного управління.
Контроль всі ключових показників.
Планування, постановка завдань, контроль результатів. У рамках своєї роботи, команди та компанії загалом.
Управління командою. Вибудовування комунікацій між департаментами, участь у підборі та мотивації працівників.

Керуючий

с 01.2022 по 05.2023 (1 год 4 месяца)
Idealist, м. Київ, Київська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов'язки:
- складання бюджету закладу;
- контроль виконання продажів;
- створення професійної, мотивованої команди;
- контроль операційних процесів закладу;
- забезпечення господарської діяльності закладу;
- вирішення всіх організаційних питань.

Досягнення:
- збільшення продажів;
- збільшення економічної ефективності закладу;
- поліпшення сервісу.

Запуск роботи закладу після 24.02.2022
Організація роботи закладу підчас відключеням електроенергії.

Керуючий мережею ресторанів

с 05.2021 по 12.2021 (7 месяцев)
Chin Chin, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-запуск закладу з нуля;

-контроль стандартів роботи мережі ресторанів (5шт), аудит (якість продуктів, сервіс та ін.);

-формування мотивованної команди;

-внутрішній контроль господарської діяльності закладів;

-пошук та складання договорів новими з партнерами.

Викладач готельно-ресторанний бізнес

с 03.2021 по наст. время (4 года 5 месяцев)
IT столиця, Київ (Освіта, наука)

Створення та викладання освітньої програми для курсів в галузі готельно-ресторанний бізнес, на теми:
Створення моделі системного бізнесу.
Особиста ефективність керівника.
Стратегія бізнесу та бізнес планування.
Організаційна структура і регламентація зон відповідальності.
Бізнес-процеси і організація ефективної взаємодії в команді.
HR-менеджмент і розвиток корпоративної культури.
Мотивація команди, розвиток співробітників та керівників.
Бренд-маркетинг.
Performance-маркетинг та управління продажами.
Управління фінансами.
Операційне управління.
Стратегічне планування і забезпечення дисципліни реалізації стратегії.
Управління проектами.
Залучення інвестицій.

Через мою програму пройшли десетки студентів, серед яких, власники бізнесу, керівники та звичайні працівники, які бажали підвищити свою кваліфікацію.

Project-менеджер

с 07.2020 по 05.2021 (10 месяцев)
Saxagansky restaurant & grocery, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка бізнес-плану;
-розробка бренду;
-укладення договорів;
-контроль ремонтних робіт (технічного та дизайн-проекту);
-закупівля обладнання для кухні, залу, меблі, посуду та інше;
-розробка медіа-плану просування ресторану;
-пошук постачальників та проведення переговорів для отримання найвигідніших умов;
-розробка брендбука;
-пошук персоналу та його навчання.

Операційний директор мережі закладів

с 09.2018 по 01.2020 (1 год 4 месяца)
Sky Group, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладів з нуля.
Управління, розвиток та контроль роботи мережі закладів.
Набір та управління командою - постановка цілей та завдань.
Виконання показників, поставлених перед закладами.
Забезпечення безперебійної роботи закладів.
Формування фінансової звітності діяльності закладів.
Маркетинг, розвиток та просування закладів.

CEO

с 02.2015 по 09.2018 (3 года 7 месяцев)
"Viktoria Park Hotel", Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

-розробка мотиваційної програми та програм навчання персоналу;

-Оптимізація витратної частини, без зниження якості обслуговування гостей комплексу;

-проведення переговорів та укладання партнерських відносин з іншими компаніями;

-Робота з державними контролюючими органами;

-Організація прийомів корпоративів, інших заходів на найвищому рівні;

-Мною було створено творчий колектив однодумців, готовий до виконання завдань будь-якої складності;

-Організація з нуля служби доставки на базі ресторану;

-Відкриття нових точок продажу готової продукції ресторану.

CEO

с 11.2012 по 09.2013 (10 месяцев)
«Taskle», Киев (IT)

Основні обовʼязки: розвиток проекту, пошук інвестора.

Досягнення: разроблений прототип, став резидентом бізнес-інкубатора Happy Farm (happyfarm.com.ua). Був учасником серій мастер класів та ворксесій по бізнес девелопменту, UX, дизайну.

Образование

Національна академія управління

Фінанси та кредит, Київ
Высшее, с 2009 по 2014 (5 лет)

В академії з першого курсу всі викладачі нас готували та робили акцент на те, що по закінченню навчання ми будемо займати управлінські посади і це одна із головних переваг, після відсутності корупції. Дали потужню мотивацію на створення успішної карʼєри .
Я отримав економічну освіту та успішно користуюсь цими знаннями в своїй роботі.

Київський Коледж Менеджменту Транспортного Будівництва

Будівництво, Киев
Среднее специальное, с 2006 по 2009 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси графіки та дизайну

2 місяці

Study Less. Школа англійської .

2023, 4 місяці.

English Prime

6 місяців

CEO ресторанного бізнесу

2 місяці

Super Ludi (Sudoуправління фінансами/NEC CEO, SMM стратегія/Perfomance спеціаліст

5 місяців

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • Пользователь ПК
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Успішний досвід управління готельно-ресторанним комплексом VIP категорії. Сильний та досвідченний менеджер з орієнтацією на на отримання максимального результату. Маю лідерські та управлінські навички, що підтверджено результатами роботи.

Маю досвід вікриття закладів з 0.
Вмію знаходити вихід з любої стресової ситуації.
З холодною головою підходжу до вирішення проблем. Комунікабельний , вміло ліквідую конфлікти.
Маю стриманність та витримку.
Люблю сферу в якій працюю.
Люблю своє життя, та людей.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: