Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 мая 2024

Юля

Бухгалтер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
35 лет
Город проживания:
Бровары
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

НУВГП

Облік і аудит, Рівне
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Спеціаліст бухгалтер

Дополнительная информация

15.05.2020 р. - по даний час: Бухгалтер ТОВ "10Френдс", ТОВ "Свім ЮА" на загальній системі оподаткування.
Ведення ФОП 2 група , ФОП 3 група (послуги).
Облік первинних документів (звірка з контрагентами, прихід, списання, реалізація), проведення інвентаризації, облік заробітної плати, рознесення виписки, звіти по ФОП, звіти по найманим працівникам, каса, подорожні, облік палива, ПДВ, закриття місяця, звітність фінансова.
01.02.2020 р. - 30.06.2020 р. ТОВ "ЗСП",
Нарахування та оплата заробітної полати, по договорах ЦПХ, відрадна оплата. Розрахунок відпускних, лікарняних, декретних, персональних надбавок, доплати до окладу, суміщення, аліментів. Клієнт банк. Прихід та списання палива. Облік розрахунків з підзвітними особами (авансові звіти)
01.03.2018 р. – 15.01.2020 р. ТОВ «Санбілд»
Ведення бухгалтерського обліку 9 юридичних осіб;
клієнт банк ( рознесення виписок, набір платіжних документів, валютні операції) + касові операції; ВМД; організація та ведення всіх ділянок бухгалтерського обліку від первинної документації до податкової та бухгалтерської звітності: облік основних засобів, матеріалів; облік грошових коштів; облік розрахунків з покупцями, постачальниками, по позиках, податкам і зборам; звірка з контрагентами; облік розрахунків з оплати праці (здача звітності по ЗП), з підзвітними особами, за іншими операціями; облік ПДВ (реєстрація податкових накладних, податкове відшкодування з держави); складання бухгалтерської, статистичної та податкової звітності, здача по електронних каналах зв’язку.

ПВНЗ «Київський медичний університет» з 01.05.2018–30.04.2019 р.
Облік заробітної плати (налаштування ведення заробітної плати в програмі ЗУП)

01.06.2014 р. - 28.02.2018 р. ТОВ Аграріко
Облік ПДВ, первинна документація, списання, закриття місяця, ведення нарахування та обліку заробітної плати (кількість працюючих 360 людей), звіти по заробітній платі: ЄСВ, НДФЛ, звіти та заявка до ФСС, статистика. Довідки по заробітній платі. Нарахування та оплата по договорах ЦПХ, відрадна оплата. Розрахунок відпускних, лікарняних, декретних, персональних надбавок, доплати до окладу, суміщення, аліментів. Клієнт банк. Ведення ФОП 3 гр.
01.03.2013 р. - 15.05.2014р. АТ СГ "ТАС"
Ведення нарахування та обліку заробітної плати (кількість працюючих 360 людей), звіти по заробітній платі: ЄСВ, НДФЛ, звіти та заявка до ФСС, статистика. Довідки по заробітній платі. Нарахування та оплата по договорах ЦПХ, відрадна оплата. Розрахунок відпускних, лікарняних, декретних, персональних надбавок, доплати до окладу, суміщення, аліментів.
08.10.2012 р.- 30.11.2012 р. ТзОВ «Тигрес-люкс»
Ведення нарахування та обліку заробітної плати, звіти по заробітній платі: ЄСВ, НДФЛ, звіти та заявка до ФСС, статистика. Довідки по заробітній платі. Нарахування по договорах ЦПХ. Розрахунок відпускних, лікарняних, декретних, персональних надбавок, доплати до окладу, суміщення, аліментів. , ведення кадрового обліку: прийом, звільнення, переведення, звіти до центру зайнятості, звіти по працівниках на дотаційних місцях; облік розрахунків з підзвітними особами (авансові звіти), облік взаєморозрахунків з постачальниками, облік матеріалів, облік ПДВ, прихід ВМД.
07.10.2011 р.- 05.10.2012 р.. ПрАТ «Волинська фондова компанія» та по сумісництву ТОВ «Эвроферма», ДП «Эвроферма»,ДП «Альфа».
Ведення нарахування та обліку заробітної плати, звіти по заробітній платі: ЄСВ, НДФЛ, звіти та заявка до ФСС, статистика. Довідки по заробітній платі. Нарахування по договорах ЦПХ. Розрахунок відпускних, лікарняних, декретних, персональних надбавок, доплати до окладу, суміщення, аліментів. , ведення підприємця на загальній системі (платник ПДВ) та підприємців на єдиному податку.
14.06.2010 р.- 06.10.2011 р. Ведення підприємців на єдиному податку.
Бухгалтер
Продавець непродовольчими товарами
Менеджер
Аналіз ринку автозапчастин та непродовольчих товарів;
оцінка автомобілів (акти виконаних робіт); робота з
клієнтами: гуртові фірми та прямі покупки
Знання мов:
-Українська, російська – рідні
-Німецька – вільне читання і переклад із словником
Робота з комп’ютером:
-Кваліфікований користувач: MS Office (Word, Excel, Power Point, Outlok, Access),
1C «Бухгалтерія 7.7»,
1C «Бухгалтерія 8.2»,
1C «Бухгалтерія 8.2 УТП»,
1C «Бухгалтерія 8.3»,
BAS управління торгівлею,
1С ЗУП.
ARM ZVIT, ОПЗ, Медок, Електронний кабінет.
-Навики роботи з Internet: (MS Explorer, Opera) і E-mail (Outlook Express, Meta, Mail. ru)

Спеціальні навики:
-Водійські права (категорія (А, В) з 2008 року.


Я, підтверджую, що мої персональні дані є точними та достовірними. Даю згоду на обробку моїх персональних даних без жодних обмежень з метою виконання кадровим агентством статутних завдань і вимог чинного законодавства України

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: