Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 октября 2015

Мария

Фотомодель, официант, промоутер, телеведуча, диктор, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
26 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

КНУКии

ТБА,тележурналіст,диктор та ведучий телепрограм, Киев
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

Ведучий - співробітник ЗМІ , який працює в кадрі на телебаченні (телеведучий) або радіоефірі (радіоведучий), персоніфікуючи інформацію, що йому подають. Веде новини, розважальні і спортивні програми, коментує змагання і матчі. Телеведучий –це обличчя програми.
Для телеведучих істотним параметром є зовнішність, для радіведучих— дикція. Ведучий телепрограм - одна з найвідоміших професій на телебаченні.
Тележурналіст - одна з найбільш яскравих професій на телебаченні. Він завжди в кадрі, він завжди в центрі найцікавіших подій, він завжди володіє інформацією. Його особистість іноді яскравіша за особистість найвідоміших акторів. Мільйони телеглядачів застигають біля телеекранів в очікуванні програми телевізійних новин, щоб втамувати свій інформаційний «голод». Це найвідоміша професія на телебаченні і не секрет, що талановитих журналістів завжди не вистачає на будь-якому каналі.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: