Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 декабря 2021 PRO

Олена

Фахівець внутрішнього аудиту, напрямку комплаєнс, СВК, банківської безпеки

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Аналітик Департаменту комплаєнс

с 11.2021 по наст. время (2 года 5 месяцев)
АТ "Кредобанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз операцій пов'язаних з банком осіб на предмет їх відповідності ринковим умовам. Перевірка статистичної звітності по пов'язаних особах. Визначення профілю комплаєнс-ризику. Аналіз ВНД, процесів та продукти Банку на відповідність вимогам законодавства.

Експерт Служби внутрішнього аудиту

с 11.2015 по 11.2021 (6 лет)
АТ "Ідея Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Аудиторські перевірки бізнес-процесів діяльності Банку та його структурних підрозділів відповідно до плану роботи Служби внутрішнього аудиту, а саме (але не тільки): аудити процесів організації виконання вимог фін.моніторінга, оцінки резервів під кредитні ризики, найбільших кредитів в портфелі банку, дисципліни витрат банку, витрат на маркетинг, аудит кадрових питань, розрахунку та виплати бонусів , ефективності використання основних фондів, розрахунку резервів і кредитного ризику, операційної діяльності банку, системи внутрішнього контролю тощо.
Виїзні перевірки роботи відділень банку (операційної та касової діяльності), перевірки дотримання норм законодавства та ВНД банку.

Старший спеціалист Служби внутрішнього аудиту

с 03.2012 по 10.2015 (3 года 7 месяцев)
АТ "Ідея Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Проведення аудиторських проверок різних сфер діяльності банку, а саме: операційної діяльності, роботи відділень, в тому числі касової дисципліни, роботи бухгалтерії банку, карткового бізнесу, кадрової політики (відпустки, відрядження, навчання персоналу), облікової політики, проведення закупівель і облік ОЗ і МШП

Директор відділення

с 01.2007 по 02.2012 (5 лет 1 месяц)
АТ "Альфа-Банк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи і контроль за здійсненням операцій роздрібного відділення згідно норм НБУ та внутрішніх вимог банку. Аналіз ринку та конкурентної бази. Виконання планових показників продажів. Залучення клієнтів на всі види банківських послуг, формування стабільної клієнтської бази. Просування нових банківських продуктів. Забезпечення виконання планів продажів. Організація і поточний контроль операційної роботи відділення, роботи каси, проведення ревізій, обслуговування банкомату (розвантаження, завантаження). Врегулювання конфліктних ситуацій з клієнтами. Супровід перевірок НБУ, Пенсійного фонду, внутрішнього аудиту.

Провідний менеджер ВІП-бизнесу

с 04.2006 по 01.2007 (9 месяцев)
КБ "Приватбанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Залучення на vip-обслуговування клієнтів. Відкриття, поточний контроль і обслуговування елітних пластикових карт (класу platinum, gold). Відкриття та обслуговування депозитів, поточних рахунків vip-клієнтів. Продаж і подальший контроль кредитів vip-клієнтів. Здійснення термінових переказів і переказів SWIFT. Управління фінансовими потоками клієнтів. Ведення позабалансових рахунків.

Економист відділення

с 10.2003 по 04.2006 (2 года 6 месяцев)
КБ "Приватбанк", Львів (Фінанси, банки, страхування)

Відкриття та обслуговування депозитних і поточних рахунків. Перекази по Україні та за кордон з відкриттям та без відкриття рахунку (резиденти і нерезиденти), термінові перекази за системами western union, anelic, privatmoney, opc-Експрес, travelex. Відкриття та обслуговування карткових рахунків (особистих, пенсійних, соціальних) і зарплатних проектів.

Образование

Українська Академія Друкарства

Бухгалтерський облік і аудит, інженер-економіст, Львів
Высшее, с 1996 по 2001 (4 года 10 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Національний центр підготовки банківських працівників України, аудит виконання функцій валютного контролю

2016

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам