Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Ігор

Менеджер проектів, ЗЕД, координатор ІТ-напрямку, 15 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город проживания:
Луцк
Готов работать:
Луцк, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Консультат з впровадження програми інвентаризації медичного обладнання

с 09.2021 по наст. время (3 года)
Україно-Швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти в Україні», Луцьк (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Адаптація програмного забезпечення для інвентаризації медичного обладнання «openMedis» до потреб пілотних установ; навчання та подальша підтримка користувачів «openMedis».

Консультант із закупівель

с 09.2020 по 09.2021 (1 год)
Україно-Швейцарський проєкт «Розвиток медичної освіти в Україні»., Луцьк (Серед обов’язків консультанта є: управління поданням заявок у межах тендеру, пов’язаного із закупівлею обладнання для симуляційних навчальних лабораторій пілотних закладів; різні завдання, пов’язані з придбанням обладнання для лабораторій клінічних навичо)

Серед обов’язків консультанта є: управління поданням заявок у межах тендеру, пов’язаного із закупівлею обладнання для симуляційних навчальних лабораторій пілотних закладів; різні завдання, пов’язані з придбанням обладнання для лабораторій клінічних навичок, наприклад переговори з постачальниками, підготовка відповідей на запитання тощо; сприяння доставці обладнання до пілотних вищих навчальних закладів; моніторинг введення в експлуатацію обладнання (включаючи вступну підготовку постачальниками) та адміністрування відповідної документації (наприклад, створення та подальша робота з приймання / здачі актів);

Інформаційний спеціаліст

с 08.2018 по наст. время (6 лет 1 месяц)
Міжнародний благодійний фонд «ОМНІ-мережа для дітей»., Луцьк (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Консультування з питань інформатизації, підготовка і проведення онлайн-трансляцій, налаштування комп’ютерної техніки, відео і аудіо-обладнання для участі в консультаційних заходах, дизайн баз даних в Excel, створення цифрових таблиць і діаграм з даними, аналіз і статистична обробка даних, Письмовий переклад, редагування перекладів та інших матеріалів англійською мовою, усний послідовний переклад, переклад презентацій PowerPoint, розробка дизайну сайту, розміщення матеріалів на сайті, розміщення інформації в соціальних мережах, тощо.

Консультант з інформаційних технологій.

с 02.2016 по 08.2018 (2 года 6 месяцев)
Проект МОЗ України спільний зі Світовим Банком «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», субпроект «Онкопревенція та впро, Львів (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Серед функціональних обов’язків: розробка та узгодження планів впровадження субпроекту у частині інформаційних технологій, координація та моніторинг документації, представленої учасниками торгів за всіма компонентами сфери ІТ, у тому числі щодо розробки технічних завдань та технічних специфікацій, розробка пакетів тендерної документації стосовно сфери ІТ, моніторинг процесу та якості встановлення обладнання в Центрі обробки даних та закладах охорони здоров’я, контроль якості експлуатаційної документації інформаційної системи, організація та контроль за підключенням до мережі інтернет закладів охорони здоров’я області, підготовка регулярних звітів про хід реалізації робіт в сфері ІТ Субпроекту.

Обласний координатор з впровадження україно-швейцарської Програми «Здоров’я матері та дитини» у Волинській області.

с 01.2011 по 12.2015 (4 года 11 месяцев)
Українсько-Швейцарська Програма «Здоров’я матері та дитини», Луцьк (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Координація діяльності Програми відповідно до регіональної програми в рамках співпраці з регіональною командою на рівні Управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації. Моніторинг та оцінка виконання завдань відповідно до загального обласного плану впровадження. Контроль діяльності та підтримка обласних експертів з моніторингу, навчання медичного персоналу та діяльності в сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Організація та участь у різноманітних заходах Програми (семінари, тренінги, наради, тощо). Тісна співпраця з Управлінням охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації та з офісом з впровадження Програми шляхом інформування статусу виконання завдань по впровадженню компонентів Програми в медичних закладах області, вирішення поточних проблем, які виникають на шляху впровадження.

Спеціаліст з інформаційно-комунікаційних технологій

с 01.2008 по 12.2010 (2 года 11 месяцев)
Українсько-Швейцарська Програма «Здоров’я матері та дитини». Управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністр, Луцьк (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Технічна координація телемедичної мережі (Підтримка та запровадження «системи консультування через Інтернет» між вторинним та третинним рівнями надання медичної допомоги), підтримка вебсайту програми, Технологічний менеджмент в охороні здоров’я, розробка електронного перинатального реєстру.

Спеціаліст інформаційних технологій

с 10.2003 по 12.2007 (4 года 2 месяца)
Українсько-Швейцарська Програма покращання перинатальних послуг в Україні. Проект «Пакет інтегрованих медичних технологій»., Луцьк (Міжнародний проект в галузі охорони здоров'я)

Робота з програмним забезпеченням «Пакет інтегрованих медичних технологій», розробленим Всесвітньою організацією охорони здоров’я для ефективного управління та планування ресурсами в галузі менеджменту охорони здоров’я. Комп’ютерна програма «Пакет інтегрованих медичних технологій» дозволяє провести розрахунок вартості надання медичної послуги, або пакету послуг вцілому.

Інженер з комп’ютерних систем

с 12.2000 по 11.2020 (19 лет 11 месяцев)
Волинське обласне дитяче теритріальне медичне об'єднання, Луцьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Підтримка комп’ютерних систем, розробка робочих інформаційних матеріалів, участь в міжнародних проектах, які реалізовувались на базі медичного об’єднання, інформаційна допомога лікарям, технічний супровід при проведенні конференцій, семінарів, нарад, організація онлайн зустрічей з міністерсвом охорони здоров’я та партнерськими закладами, відео та фото роботи, технічна підтримка роботи симуляційного навчального центру, вдення баз даних, тощо.

Інформаційний спеціаліст

с 12.2000 по 10.2003 (2 года 10 месяцев)
Українсько-Американська Програма запобігання вродженим вадам розвитку, OMНI-Центр, на базі Волинського обласного дитячого терито, Луцьк (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Комп’ютерна графіка (дизайн різноманітних інформаційних матеріалів: брошури, буклети, книги, постери та ін.). Переклад різноманітних документів з української на англійську та навпаки. Створення презентацій, постерів для різноманітних конференцій, семінарів, які відбувалися в межах реалізації Програми. Робота з базою даних реєстру новонароджених. Пошук інформації в Інтернеті для медичних працівників, робота з електронними бібліотеками «Cohrane», «Hinary» та інш.

Образование

Волинський державний університет ім. Лесі Українки

Міжнародні відносини, референт, країнознавець, перекладач, Луцьк
Высшее, с 1995 по 2000 (5 лет)

Відзнаки:Диплом спеціаліста з відзнакою

Дополнительное образование и сертификаты

Літня школа охорони громадського здоров’я, економіки та менеджменті по Стратегічній комунікації, м. Лугано, Швейцарія

2013, 2 тижні

Знания и навыки

  • MS Office
  • MS Excel
  • MS Word
  • MS PowerPoint
  • Adobe Photoshop
  • Користувач Internet
  • MS Outlook
  • CorelDRAW
  • Пользователь Internet
  • Outlook Express
  • Водійські права кат. B
  • Програмування
  • Email
  • Adobe Acrobat Reader
  • Adobe
  • ABBYY FineReader
  • Pinnacle Studio
  • Рисование
  • Express
  • ABBYY
  • Малювання
  • Налаштування операційних систем
  • Робота з міжнародними партнерами
  • Робота в міжнародниї проєктах в сфері медицини
  • Координатор з впровадження проєкту
  • Адмінстрування комп'ютерної техніки

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ДОСВІД РОБОТИ

2015 р. Швейцарский Інститут Тропічної Медицини та Громадського здоров’я. ІТ-консультант та співорганізатор тренінгу по програмі інвентаризації та управління медичним обладнанням «openMEDIS» для співробітників трьох Республіканських наукових центрів екстреної медицини (RRCEM) в рамках проекту GIZ «Підвищення кваліфікації медичних лікарів та медичних працівників для використання сучасних технологій в Узбекистані». Місця проведення: Узбекистан, Ташкент.

2016 - 2018 р.р. Швейцарский Інститут Тропічної Медицини та Громадського здоров’я.
ІТ консультант для впровадження програмного забезпечення інвентаризації та управління медичним обладнанням «openMEDIS» в рамках проекту Kreditanstalt fur Weideraufbau (KFW) «Внутрішнє навчання з технічного обслуговування в Узбекистані», реалізованого організацією Management4health GmbH. Основна відповідальність консультанта полягала в проведенні тренінгів для тренерів та подальших тренінгів з технічного обслуговування медичного обладнання в Республіканському багатопрофільному педіатричному центрі та його філіях у Ташкенті, Узбекистан.

Спеціальні навики:Досвід роботи з іноземними партнерами, відрядження за кордон

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: