Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Евгенія

Помічник керівника

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
59 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець з документообігу

с 01.2016 по 03.2024 (8 лет 2 месяца)
Дніпропетровське обласне управління статистики, Павлоград (Державні організації)

Проводити якісну актуалізацію (оновлення) списків адрес усіх домогосподарств, які проживають на відібраних територіях, та збір інформації, необхідної для формування в подальшому вибіркових обстежень населення

Головний інженер

с 07.2007 по 06.2014 (6 лет 11 месяцев)
Павлоград Авто, Павлоград (Автобізнес та автосервіс)

Кадровий облік відповідно до вимог КЗпП та нормативних документів. Розробка регламентуючих документів (Правила внутрішнього трудового розпорядку, Колективний договір, Положення про служби та відділи, Посадові інструкції та інше). Оформлення супровідної документації (трудові договори, особисті справи, накази з різних напрямів роботи та ін.). Проведення інструктажів з ОП, розробка Інструкції з охорони праці, навчання персоналу з ОП.

Образование

Дніпропетровський державний університет

Державне управління, Дніпро
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)

вивчення організації виконання законів і нормативно-правових актів, здійсненні розпорядження ресурсами загальнодержавної власності.

Дніпропетровський державний сільськогосподарський університет

Гідромеліорація, Дніпро
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

Вивчення організації та проведення робіт, пов’язаних з експлуатацією гідромеліоративних систем.

Знания и навыки

Пользователь ПК Организаторские способности Зосередженість Ведення архіву документів Робота з великим обсягом інформації MS Word Робота в команді

Дополнительная информация

ГРИГОРЕНКО ЄВГЕНІЯ МИХАЙЛІВНА
Рік народження: 1965
Національність: українка
Тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»);
Е-mail: grigorenko_ [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

МЕТА:
Пошук цікавої роботи, з можливим кар'єрним та професійним зростанням.

ОСВІТА:
1984-1989 Дніпропетровський сільськогосподарський інститут (Деневе відділення)
Спеціальність: Гідромеліорація. Кваліфікація: Інженер-гідротехнік.
2001 р-2003 Дніпропетровський національний університет: Спеціальність: Державна служба. Кваліфікація: Магістр у сфері державного управління
Спеціальність: Державна служба. Кваліфікація: Магістр у сфері держуправління

ОПЫТ РАБОТЫ:

ДОСВІД РОБОТИ:
2016-2024р. Дніпропетровське обласне управління статистики. Фахівець.Проведення якісної актуалізації (оновлення) списків адрес усіх домогосподарств, які проживають на відібраних територіях, та збір інформації, необхідної для формування в подальшому вибіркових обстежень населення.
Забезпечення повноти відбору домогосподарств для участі у вибіркових обстеженнях населення згідно з плановим навантаженням, збереження мережі респондентів протягом періоду обстеження.
2007-2015р.АФ «Павлоград-Авто». Заступник директора з техпитань, Головний інженер Управління персоналом, керівництво роботою технічної бази підприємства, навчання, розстановка та підготовка персоналу, проведення інструктажу з техніки безпеки та повна відповідальність за порушення техніки безпеки працівниками підприємства. Повна матеріальна відповідальність устаткування підприємства. Підготовка-розробка планів, організація та контроль за виконанням проведення капітальних, середніх ремонтів, технічного обслуговування обладнання, приміщень. Підготовка технічної документації на підготовку проектів. Проведення переддоговірної роботи з постачальниками та виконавцями робіт, а також укладання договорів. Ведення обліку довірених матеріальних цінностей за місцями зберігання та експлуатації, за інвентарними, каталожними номерами. Ухвалення управлінських рішень за результатами аналізу звітних документів, планових завдань тощо.
1998-2007р Управління праці та соціального захисту населення. Діловод, спеціаліст ІІ категорії, головний спеціаліст, начальник відділу соціального захисту Заступник начальника управління. Здійснення планування та керівництво управлінням ТСЗН. Складання положень про структурні підрозділи, посадові інструкції. Визначення ключових показників ефективності для підрозділів та начальників відділів. Постановка кадрового обліку відповідно до вимог КЗпП та нормативних документів.
Розробка регламентуючих документів (Правила внутрішнього трудового розпорядку, Колективний договір, Положення про служби та відділи, Посадові інструкції та інше). Оформлення супровідної документації (трудові договори, особисті справи, накази з різних напрямів роботи та ін.). Проведення інструктажів з ОП, розробка Інструкції з охорони праці, навчання персоналу з ОП.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Психосоціальний працівник, керівник, заступник керівника, секретар
25000 грн, Ивано-Франковск, Львов

Секретар-референт
Ивано-Франковск

Офіс-менеджер
Ивано-Франковск

Помічник керівника
20000 грн, Ивано-Франковск

Офіс-менеджер
15000 грн, Ивано-Франковск

Помічник керівника
Ивано-Франковск, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: