Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 октября 2022 PRO

Анна

Керуюча рестораном

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
31 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Операційний директор

с 08.2020 по 05.2021 (9 месяцев)
Stolitsa Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном

с 06.2019 по 06.2020 (1 год)
Mimosa Group (Ресторани Ігоря Сухомлина), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча рестораном

с 09.2018 по 06.2019 (9 месяцев)
NAM Modern Vietnamese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- підбір та навчання персоналу (100 чоловік у підпорядкуванні)
- аналіз критичних точок, розробка та впровдження плану дій щодо підвищення ефективності роботи підприємства
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стратегії
- планування та виконання фінансових показників ефективності та роботи ресторану, аналіз та звітність
- оптимізація витрат
- контроль собівартості та рентабельності продуктів
- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль виконання вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення інвентаризацій
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- робота з соціальними мережами ресторану (відгуки, коммунікація з гостями)
та багато іншого)

Керуюча рестораном

с 11.2016 по 09.2018 (1 год 10 месяцев)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

- планування, подальший контроль та аналіз ключових показників роботи та ефективності ресторану:
фудкост
ФЗП
виробничі витрати
маркетинг

- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- відбір та навчання персоналу
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стартегії
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль дисциплінарної політики компанії, вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- проведення інвентаризацій
- робота зі зворотнім зв´язком від гостей ресторану

• Переможець ресторанної премї "Сіль" 2016 року у номінації "Кращий ресторан авторської кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2016 року у номінації "Відкриття року" та "Кращий ресторан національної кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2017 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"

• Фіналіст премії "Сіль" 2018 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"

Входить до рейтингу ТОП-100 кращих ресторанів України за версією журналу "Новое время" з 2016 по 2018 рік.

Менеджер

с 02.2016 по 11.2016 (9 месяцев)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер

с 04.2015 по 10.2015 (6 месяцев)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант

с 12.2013 по 04.2015 (1 год 4 месяца)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Чернігівський Національний Технологічний Університет

Економічний, Фінанси та Кредит, Чернігів
Высшее, с 2010 по 2016 (6 лет)

Ступінь Спеціаліста

Дополнительное образование и сертификаты

Академія OLOS: Управління Особистою Ефективністю

2017, 2 дня

Виша Школа Комунікацій: курс "HR і команда"

2018, 4 дня

Рестопрактики

2018, 2 дня

Bazilik School: Інтенсив по SMM

2017, 4 дня

Public People (Роман Лях): "Ораторське Мистецтво", "Комунікація"

2017, 3 дня

Upgrade Yourself: Level Up

2018, вересень, 2 дні

Upgrade Yourself: Camp Verholy

2019, липень, 6 днів

Знания и навыки

MS Office R-Keeper iiko

Знание языков

  • Английский — средний
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Особисті якості: чесність, відповідальність, комунікабельність, целеспрамованість, безперервне бажання росту та досягнення нових вершин, системність, стресостійкість.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты