Анна
Керуюча рестораном
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3144266
Опыт работы
Операційний директор
с 08.2020 по 05.2021
(9 месяцев)
Stolitsa Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча рестораном
с 06.2019 по 06.2020
(1 год)
Mimosa Group (Ресторани Ігоря Сухомлина), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуюча рестораном
с 09.2018 по 06.2019
(9 месяцев)
NAM Modern Vietnamese Cuisine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- підбір та навчання персоналу (100 чоловік у підпорядкуванні)
- аналіз критичних точок, розробка та впровдження плану дій щодо підвищення ефективності роботи підприємства
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стратегії
- планування та виконання фінансових показників ефективності та роботи ресторану, аналіз та звітність
- оптимізація витрат
- контроль собівартості та рентабельності продуктів
- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль виконання вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення інвентаризацій
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- робота з соціальними мережами ресторану (відгуки, коммунікація з гостями)
та багато іншого)
Керуюча рестораном
с 11.2016 по 09.2018
(1 год 10 месяцев)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- планування, подальший контроль та аналіз ключових показників роботи та ефективності ресторану:
фудкост
ФЗП
виробничі витрати
маркетинг
- організація роботи підрозділів, мотивація, планування графіків роботи та контроль взаємодії між підрозділами ресторану (понад 100 чоловік)
- відбір та навчання персоналу
- ведення внутрішньої документації компанії (бюджет, звіт про фінансові результати)
- участь у розробці та впровадженні маркетингової стартегії
- меню-інжиніринг та ціноутворення (процесс розробки та впровадженняя нових продуктів)
- розробка та контроль дотримання стандартів роботи ресторану, в тому числі стандартів сервісу
- контроль дисциплінарної політики компанії, вимог СЕС, вимог внутрішнього аудиту компанії, пожежної безпеки, охорони праці, касової дисципліни, матеріально-технічної бази ресторану
- організація та проведення банкетів, фуршетів, маркетингових заходів
- проведення інвентаризацій
- робота зі зворотнім зв´язком від гостей ресторану
• Переможець ресторанної премї "Сіль" 2016 року у номінації "Кращий ресторан авторської кухні"
• Фіналіст премії "Сіль" 2016 року у номінації "Відкриття року" та "Кращий ресторан національної кухні"
• Фіналіст премії "Сіль" 2017 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"
• Фіналіст премії "Сіль" 2018 року у номінації "Кращий ресторан національної кухні"
Входить до рейтингу ТОП-100 кращих ресторанів України за версією журналу "Новое время" з 2016 по 2018 рік.
Менеджер
с 02.2016 по 11.2016
(9 месяцев)
BAO Modern Chinese Cuisine, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Менеджер
с 04.2015 по 10.2015
(6 месяцев)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Офіціант
с 12.2013 по 04.2015
(1 год 4 месяца)
Villa Riviera, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
Чернігівський Національний Технологічний Університет
Економічний, Фінанси та Кредит, Чернігів
Высшее, с 2010 по 2016 (6 лет)
Ступінь Спеціаліста
Дополнительное образование и сертификаты
Академія OLOS: Управління Особистою Ефективністю
2017, 2 дня
Виша Школа Комунікацій: курс "HR і команда"
2018, 4 дня
Рестопрактики
2018, 2 дня
Bazilik School: Інтенсив по SMM
2017, 4 дня
Public People (Роман Лях): "Ораторське Мистецтво", "Комунікація"
2017, 3 дня
Upgrade Yourself: Level Up
2018, вересень, 2 дні
Upgrade Yourself: Camp Verholy
2019, липень, 6 днів
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Особисті якості: чесність, відповідальність, комунікабельність, целеспрамованість, безперервне бажання росту та досягнення нових вершин, системність, стресостійкість.
Похожие кандидаты
Управляючий кафе, адміністратор, бармен, бариста
25000 грн, Киев
Керуючий рестораном
35000 грн, Киев
Керуючий мережею кав'ярень
35000 грн, Киев
Керуючий рестораном, адміністратор, менеджер
40000 грн, Киев, Обухов, Украинка
Керуючий рестораном, банкет-менеджер, адміністратор з харчування
45000 грн, Киев, Яремче
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Киев, Винница
,
еще 2 города