Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 ноября 2015

Віктор

Конструктор меблів (дизайн)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Знания и навыки

AutoCAD Internet Explorer MS Excel Mozilla Firefox Користувач Internet MS Office Opera MS PowerPoint PRO100 MS Word

Дополнительная информация

Климчук Віктор Ростиславович
Мета: отримання посади конструктора меблів, дизайнера-технолога корпусних меблів в стабільній компанії , яка активно розвивається.

Дата народження: 24 серпня 1975року. 40 років.

Сімейний стан: одружений, маю двох дітей – 15 і 9 років.

Адреса: Рівненська обл., Рівненський р-н., смт Оржів, вул. Грушевського, 24.

Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), 27-41-91(дом.), E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
2006 – 2008рр. Рівненський державний аграрний коледж, факультет будівництво та експлуатація будівель і споруд, спеціальність – технолог.

Додаткова освіта:
1998-1999рр. (9 місяців) – художні курси при Рівненському державному педагогічному інституті, натюрморт, портрет та ландшафт.

Водій зі стажем категорії В та С1

Професійні навики:
досвід роботи в розробці конструкторської документації для виробництва, деталювання, опрацювання і втілення дизайн ідей в конструкцію, опрацювання тех. завдань по проектованим, заміри. Розуміння виробничого процесу корпусних меблів, столярних виробів, принципів виготовлення, складання і монтажу. Знання AutoCad, PRO100 та інші конструкторські програми.

Досвід роботи:
Дизайнер корпусних меблів. Фірма «Брат»

Навики роботи з комп’ютером:
користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point), навики роботи з Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) і електроною почтою та інші.

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, здатність швидко навчатися, відповідальність, цілеспрямованість, безконфліктність, чесність, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: