Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июня 2023

Денис

Керуючий, адміністратор, сервіс-менеджер, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Травень 2023 по сьогодні-мобілізований, вч А1890
Січень 2023- Травень 2023
Спа Готель «НЕМО», Одеса
Помічник генерального сервіс менеджера, адміністратор 2 ресторанів, 32 особи у підпорядкуванні.
Організація змін працівників ресторанів та готелю.
Контроль роботи. Проведення тренінгів для персоналу Організація бізнес з зустрічей, семінарів, лекцій.

Серпень 2021-грудень 2022 ФОП Вашина ДВ “True Drinks”
Власне виробництво безалкогольних напоїв: комбуча, натуральні лимонади, безалкогольні спирти (віскі, джин, вермут тощо)
5 осіб у підпорядкуванні.

Листопад 2019 - березень 2021
16 місяців
Alchemista bar,Barcelona
Керуючий, шеф бармен

Листопад 2019 - березень 2021
16 місяців
Alchemista bar,Barcelona
Керуючий, шеф бармен

Вересень 2019 - січень 2020
Edem Butique Hotel, Барселона

Заступник керівника міні готелю та ресторану
Зустріч та розміщення гостей, букінг, контроль персон
січень 2017 - липень 2019
Barbara BAR, Tbilisi
Шеф бармен
Перша паназіатська коктейльна картка. Робота із локальними продуктами. Навчання персоналу. Контроль якості. Робота з V.I.P. гостями, підтримка іміджу клубу. Складання коктейльної картки, просування коктейлів та алкогольних брендів. Навчання барменів та офіціантів.
Робота із постачальниками, зняття залишків, контроль зміни.

Квітень 2016 - Жовтень 2016
7 місяців
Beach bar & rest
"Аshoura",Antaliya,Turkey
Керуючий
Організація роботи зміни, контроль роботи бару, складання графіків роботи співробітників, робота з постачальниками, розробка та просування нових коктейлів, робота з гостями.
32 особи у підпорядкуванні
Тренінги, мотивація для персоналу ресторанного комплексу, розробка меню та котельних автомобілів для 4 різних локацій. Впровадження нових ідей враховуючи останні тенденції у галузі.

Липень 2014 ТОВ "Долмама", Ресторан "Долмама"
Листопад 2015 Москва, dolmama.ru
1 рік 5 місяців
Шеф-Бартендер, міксолог
Розробка коктейлів із урахуванням специфіки ресторану (вірменська кухня). Виготовлення настоянок та дистилятів (з відстеженням якості на всіх етапах). Навчання персоналу. Робота за стійкою.

Листопад 2013 — "Katzensuppe" NightClub,ГОА,Індія
Травень 2014
7 місяців Bar-Manager
Розробка коктейльної та барної картки, взаємодія з постачальниками, збільшення та
контроль продажів у барі. Навчання персоналу. Відкриття з 0

Квітень 2013 - "Shishka Bar", ТОВ "Ресторатор Плюс"
Листопад 2013 Москва, shishka-bar.com
8 місяців
Генеральний сервіс менеджер.
Організація роботи зміни, контроль роботи залу та бару, ведення касової
документації, складання графіків роботи співробітників, робота з постачальниками, ведення
адміністративної документації, тренінги для барменів та офіціантів, складання барної
карти та коктейльні карти, розробка та просування нових коктейлів, робота з гостями.

Червень 2012 — "STARики Bar", ТОВ "Ресторатор"
Квітень 2013 Москва, starikibar.ru
11 місяців
бар менеджер
Організація роботи зміни, контроль роботи залу та бару, ведення касової документації, складання графіків роботи співробітників, робота з постачальниками, ведення
адміністративної документації, тренінги для барменів та офіціантів, складання барної
карти та коктейльні карти, розробка та просування нових коктейлів, робота з гостями.

Січень 2010 IKON BAR Kiev. Moscvich Bar Харків
Грудень 2011 Київ-Харків
2 роки
Бар-менеджер, Керівний склад
Організація роботи зміни, контроль роботи залу та бару, ведення касової
документації, складання графіків роботи співробітників, робота з постачальниками, ведення
адміністративної документації, тренінги для барменів та офіціантів, складання барної
карти та коктейльні карти, розробка та просування нових коктейлів, робота з гостями.

Травень 2009 — січень 2010
Mardan Palace 5*, Monkey Night Club, Turkey, Antalia Туреччина
9 місяців
Бар-менеджер нічного клубу

DJ у складі гурту «Скрябін» 2005-2007

РК «Арена» Київ2004-2007
Старший бармен

Нічний клуб «Чайковський»2002-2004
Бармен, менеджер ресторану

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: