Дмитро
Шеф-кухар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3212074
Дополнительная информация
e-mail: [
Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану
Досвід роботи
Листопад 2021 р - т.ч. 2022
Ресторан "Smoked BBQ”
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні
Серпень 2018 р - жовтень 2021
Ресторан "TERRAZZA"
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні
Квітень 2017 г-липень 2018 р м. Дніпро
Ресторан "Примус,
Кав'ярня "Зефіріно"
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.
Вересень 2016 р.- квітень 2017 р Ресторан "Пурі Чвені" м.Дніпро
Стажування в Грузії
Посада: су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.
Квітень 2016 г.- вересень 2016г. Робота в Польщі
Березень 2014 р.-Лютий 2016 р Ресторан «Мафія», м. Дніпро
Посада: шеф-кухар, су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні
Травень 2013 р.- березень 2014 р Ресторан «Друже Півасик», м.Дніпро
Посада: шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• навчання персоналу;
• управління персоналом кухні;
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продукції;
• робота з постачальниками продукції;
• ведення звітної документації.
жовтень 2012 р.- березень 2013 р
Кафе «Хундертвассер», м Дніпро
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• приготування страв;
• координація роботи кухарів;
• управління ціноутворенням;
• управління матеріально-технічним постачанням.
жовтень 2007 р.- вересень 2012 р Ресторан «Нобу», м.Дніпро
Посада: Кухар
Функціональні обов'язки:
• класичне приготування страв.
Вересень 2006 р- жовтень 2007 р Ресторан «Атріум» м Дніпро
Посада: кухар суші-бару
Функціональні обов'язки:
класичне приготування страв
Освіта:
2003-2006 рр. Среднее- спеціальне ДЦПТО ПIТ №53 (ПТУ №53)
М. Дніпро
Професійні навички: навички підбору і навчання персоналу, знання різних кухонь, смакових якостей страв.
Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.
Похожие кандидаты
Шеф-кухар
35000 грн, Львов
Шеф-повар
Львов, Днепр
,
еще 5 городов
Шеф-повар
Львов, Винница
,
еще 7 городов
Су-шеф
Львов
Шеф-повар грузинской кухни
Львов, Винница
,
еще 5 городов
Шеф-кухар
45000 грн, Львов, Одесса
,
еще 3 города