Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 декабря 2022

Віктор

Офис-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме

Призвіще. і'мя , по батькові: Шевчук Віктор Петрович
Родинний стан: одружений.
Домашня адреса: Вінницький р-н с. Писарівка Івана-Франка 13
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Навчання: 1999 — 2004 рр. - Вінницький інститут регіональної економіки та управління за спеціальністю «Облік і аудит» (кваліфікація «бухгалтер - економіст» ).
Досвід роботи: з вересня 2004 р. - серпень 2005 р працював оператором ПК на ТОВ «ЛОТ» (переробка дуба — кругляка в паркетну заготовку на експорт). Виробничі завдання: ведення кількісного обліку на складі готової продукції та підготовка пакету документів для митниці.
З вересня 2005 року - продавець — консультант та зав. склад (каналізаційні та поліетиленова труби) на СПД Чуйко у магазині «Сантехніка».
З 2009 року по 01.03.2013 року. офіс-менеджер по продажу та закупівлі сантехніки та супутніх товарів (ручний інструмент, кріплення) СПД Ковтун В. К.. Основні обов’язки: аналіз ринку в сфері діяльності та планування об’єму та асортименту закупівлі товарів, ведення переговорів з постачальниками, контроль та облік за асортиментом на роздрібних точках продажу, робота з існуючими покупцями та пошук нових, контроль взаєморозрахунків, консультації щодо особливостей асортименту.
З 01.03.2013 по 02.01.2014 року - завідуючим складу на ТОВ “ГЕЙЗЕР” (оптова торгівля інсталяційною сантехнікою), прийом – видача товарів, організація роботи складу, ведення переобліку, поточний гарантійний ремонт насосної частини глибинних та поверхневих насосів.
З 03.2014 року по 09.2019 працював менеджером з продаж в компанії Армекс (виробництво вхідних та міжкімнатних дверей). Виробничі обов’язки: ведення клієнтської бази та її розширення, прорахунок вартості дверних блоків різних конструктивів та їх подальше оформлення в заявку на виробництво, відстеження стадії готовності замовлень, організація встановлення дверей. Консультації щодо особливостей асортименту роздрібних клієнтів.
Додаткові відомості: вільно користуюсь: 1С Підприємство 7.7; пакетом програм Microsoft Office (Word, Excel, Access та інші), інтернет.

В. П. Шевчук

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: