Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024

Татьяна

Преподаватель рисунка и живописи

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
55 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Кугай Татьяна Анатольевна
Киев, [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
http://www.taniakugai.com/
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Викладач малюнку та живопису з 1993 року. Київський індустріальний технікум (1994–1996). Ліцей іноземних мов "Лінгвіст" (1998-1999). Київський Національний Університет технології та дизайну (з 2006 до теперішнього часу) – доцент кафедри графічного дизайну, факультет "Дизайн".

З 1993 року в Національній спілкі художників України. Закінчила Національну Академію образотворчого мистецтва та архітектури у 1993 році. Маю досвід роботи в книжковій та комп'ютерній графіці, станковому та монументальному живописі. Беру участь у виставках, творчих пленерах, артрезиденціях, конкурсах в Україні та за кордоном з 1989 року. Творчі роботи знаходяться у приватних збірках та музеях України та зарубіжжя.

Зацікавлена ​​у роботі викладача образотворчого мистецтва: малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-ужиткових технік для дорослих та дітей з 14 років.
Готую абітурієнтів до іспитів зі спеціальності "Образотворче мистецтво" та "Дизайн". Даю приватні уроки з індивідуальних програм, розрахованих на учнів із різним рівнем підготовки. Веду заняття з малюнка, живопису, композиції, графічних та декоративно-прикладних технік. Можу давати воркшопи онлайн.

Проводжу майстер класи та курси за темами: "Академічний малюнок", "Академічний живопис", "Основи композиції", "Акварель", "Пастель", "М'який матеріал", "Туш/перо"
"Техніка малюнка",
"Техніка живопису",
"Графічні техніки",
"Декоративно-ужиткове мистецтво",
"Розпис з меблів",
"Розпис в інтер'єрі".

Подробнее: http://www.taniakugai.com/

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: