Наталя
Керуючий (кав'ярня, ресторан, паб, фітнес-клуб)
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 49 лет
- Город:
- Черновцы
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3243870
Опыт работы
Керуючий фітнес клубу
с 03.2020 по 02.2022
(1 год 11 месяцев)
"ArtSport", Бахмут (Краса, фітнес, спорт)
Організація всього функціоналу фітнес клубу:
- Підбір персоналу;
- Контроль всіх робочих процесів (включаючи бухгалтерію);
- Взаємодія з держ. структурами;
- Введення держ. норм із закладу;
- Фінансовий контроль, розподіл (витрата, прихід);
- Закупівля (госп., інвентар);
- Розвиток, піар, реклама, запровадження новинок;
- Робота з програмним забезпеченням (Fitness Pro);
- Робота з таблицями формули (Excel, Word);
- Розробка РГК, складних таблиць із формулами;
- Внесення приходів, витрат, тех. карт у програму;
- Інвентаризація;
Керівник, Адміністратор. (самозайнятість)
с 09.2014 по 02.2020
(5 лет 5 месяцев)
ресторани, паби, Київ,Біла Церква (Готельно-ресторанний бізнес)
-Організація адміністративної роботи всього закладу.
- Запуск закладу із "0".
- Проектні роботи.
- Підбір персоналу.
- Навчання персоналу.
- Робота з постачальниками.
- Вільна робота в Word, Excel
(розробка таблиць + формули) РГК, зарплатні таблиці з
розрахунком за формулами);
- Касова дисципліна (інкасації);
- Робота з 1С (7,7; 8; 8,2);
- Інвентаризація;
- Спільна робота з бренд шефом з розробки меню;
- в
Внесення приходів, видатків, тех. карток у програму;
Керівник ресторану
с 07.2013 по 05.2014
(10 месяцев)
ресторан-таверна, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань послуг, що надаються.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість).
-Організація виїзного обслуговування, банкетів, дитячих свят та інших заходів.
-Робота з постачальниками, взаємодія з гос.органами (СЕС, Пожежна інспекція тощо).
-Інвентаризація. Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Проведення робіт щодо підвищення кваліфікації офіціантів.
-Складання графіків виходу працівників.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.)
-1С 7.7 внутрішня бухгалтерія,
-Розробка меню (з шеф-кухарем), а також внесення технологічних карт в 1С;
-Розробка реклами.
Старший адміністратор
с 08.2012 по 06.2013
(10 месяцев)
готельно-ресторанний комплекс "Шахтар Плаза" 4*, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань послуг, що надаються.
-Розв'язання спірних питань з гостями за якістю обслуговування. -Складання графіків виходу на роботу адміністративної ланки, затвердження графіків всього персоналу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.) робота з R-keep.Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Аудит підрозділів
Адміністратор ресторану шведської лінії
с 06.2008 по 08.2008
(2 месяца)
"Ореанда", Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Проектна робота (сезон)
-Організація безперебійної роботи шведської лінії, підвищення рівня обслуговування офіціантів,
-Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Контроль вітрин пропонованих страв, своєчасне поповнення.
-Контроль відвідування гостей за переліком.
Офіціант (VIP гості)
с 10.2007 по 12.2011
(4 года 2 месяца)
ресторан,казино "Остров Сокровищ", Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-Високе обслуговування VIP гостей:
-Виїзне обслуговування (корпоративи, футбольні матчі)
-Проведення весіль, ювілеїв, закритих вечірок, ділових зустрічей,
-Робота з R-keep
Адміністратор-товарознавець
с 05.2007 по 09.2007
(4 месяца)
ЧП" ЛеВиС",кафе, Маріуполь (Готельно-ресторанний бізнес)
-Робота з постачальниками, взаємодія з держ.органами (СЕС, Пожежна інспекція і т.п). з питань, що стосуються послуг.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид і якість)
-Проведення робіт з підвищення кваліфікації офіціантів.
-Складання графіків виходу на роботу. зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО, ведення внутрішньої документації
Адміністратор ресторану
с 10.2006 по 05.2007
(7 месяцев)
готель "Одеса" 4*, р-н "Панорама", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість)
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО, робота з R-keep.
-Організація та проведення банкетів, ділових зустрічей, кава-брейк, конференцій, виїзне обслуговування
Адміністратор ресторану
с 08.2006 по 10.2006
(2 месяца)
морський курорт "Ореанда", Бердянськ (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань, що стосуються послуг, що надаються. якість)
-Проведення робіт щодо підвищення кваліфікації офіціантів.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Складання графіків виходу на роботу. заповнення КУРО.) робота з R-keep, контроль проведення сніданків, обідів, вечерь
Старший офіціант нічного клубу, ресторану
с 10.2005 по 08.2006
(10 месяцев)
РК "Подмосковье", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Організація та контроль роботи офіціантів, обслуговування VIP гостей, створення для них комфортних умов.
-Консультація гостей з питань, що стосуються послуг, що надаються.
-Контроль процесу видачі страв, організація та проведення банкетів, весіль, дитячих свят та інших заходів, робота з R-keep, інвентаризації.
Адміністратор ресторану
с 01.2004 по 09.2005
(1 год 8 месяцев)
р-н "Русский Чай", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)
-Організація та проведення весіль, ювілеїв, дитячих свят, Д.Н. і тд,
-Забезпечення та підтримка ефективної та безперебійної роботи ресторану.
-Здійснення роботи з обслуговування гостей, створення для них комфортних умов.
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування. -Контроль процесу видачі страв (своєчасне приготування страв, вид та якість).
-Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
-Забезпечення високого рівня обслуговування.
-Робота з програмним забезпеченням для автоматизації роботи ресторану "Compas".
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху коштів.
-Відкриття та закриття ресторану, робота з охоронною системою.
Офіціант ресторану
с 01.2003 по 01.2004
(1 год)
"Руский Чай", Росія,г. Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)
-Якісне обслуговування гостей.
-Обслуговування банкетів, ділових зустрічей, весіль, консультація новинок та пропозицій ресторану, інвентаризація.
-Робота з програмним забезпеченням для автоматизації роботи ресторану "Compas".
-Підготовка залу до праці з ранку, та прибирання свого місця в кінці зміни.
Адміністратор-бармен кафе
с 10.2000 по 11.2002
(2 года 1 месяц)
"Харчевня", Подільск (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль якості обслуговування офіціантів.
-Складання графіків виходу на роботу.
-Організація розрахунку з гостями, контроль руху грошових коштів (внесення вранці, контроль готівки в касі протягом дня, інкасація, зняття Z-звіту ввечері, заповнення КУРО.
-Праці з постачальниками (заявки по бару та кухні).
-Вирішення спірних питань з гостями за якістю обслуговування.
-Контроль процесу видачі страв. Інвентаризація.
-Організація та контроль роботи офіціантів, барменів, роботи мийниць посуду, прибиральниць.
Образование
№ 12
Кравець, Старобешево
Среднее специальное, с 1991 по 1993 (2 года)
Не працювала жодного дня за спеціальністю.
Дополнительное образование и сертификаты
Курси підвищення кваліфікації готельно-ресторанного бізнесу (Україна, м. Одеса)
Рік навчання: 2006 (6 місяців)
Курси (Росія), м.Москва, Менеджер-адміністратор ресторану
Рік закінчення: 1997 (1 рік)
" Професійна орієнтація, кар"єра. Працевлаштування"
2023р , (3 місяці)
Знания и навыки
Дополнительная информация
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
- Стресостійкість;
- Висока працездатність;
- Увага до деталей;
- Лідерські якості;
- Стриманість;
- Вміння та бажання працювати з людми;
- Бажання підвищувати кваліфікацію;
- Цілеспрямованість, комунікабельність, навчання.
- Прагнення набувати нові знання, застосовуючи вже набуті.
Похожие кандидаты
Директор, заступник керівника, керівник напрямку надрокористування
Черновцы, Ивано-Франковск
,
еще 3 города
Керівник, директор, начальник транспорту
Черновцы, Ивано-Франковск
,
еще 2 города
Директор, управляющий, кризис-менеджер, руководитель startup
Черновцы, Ивано-Франковск
,
еще 4 города
Директор підприємства, філії, регіональний, комерційний керівник, управляючий
Черновцы, Винница
,
еще 7 городов
Директор філії, керівник структурного підрозділу
40000 грн, Черновцы