Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июня 2022 PRO

Олександра

Керівник, менеджер з розвитку, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
46 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник

с 11.2021 по 02.2022 (3 месяца)
Еко Садиба, Івано-Франківська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Розвиток бренду і позиціонування закладу, створення маркетингового календаря, прогноз і оптимізація витрат, планування та зміна концепції. А також управління персоналом (пошук, навчання та тренінги для підвищення сервісу, стажування та адаптація), пошук і співпраця з івентагентствами та підрядниками для проведення весіль, розміщення реклами, співпраця з постачальниками, контроль оплат і замовлень товару.
Організувала та провела декілька масштабних міроприємств, здійснювала контроль за організацією та проведенням бенкетів, корпоративів, весіль. Налагодила співпрацю з партнерами по декору, музичному супроводу закладу, ведучими та шоу-програмою.

Бухгалтер

с 03.2019 по 11.2021 (2 года 8 месяцев)
Пасаж «Гартенберг», Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Нарахування та виплата з/п, взаєморозрахунки з контрагентами, аналіз і котроль витрат, ведення обліку та подача звітності ФОП, контроль за касовою дисципліною закладу, документація, навчання персоналу.

Директор

с 08.2018 по 02.2019 (6 месяцев)
Ресторан-піцерія «Фраголіні», Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір, навчання та управління персоналом; аналіз та оптимізація витрат, збільшення продаж і отримання прибутку, контроль замовлень та здійснення доставки їжі.
Досягнення: повністю оновила меню під формат закладу та успішно його впровадила (робота з калькуляціями, встановленням цін, особиста розробка дизайну меню). Організувала ряд навчань та дегустацій. Підняла рівень сервісу згідно стандартів обслуговування та побажань гостей.

Адміністратор

с 12.2016 по 05.2018 (1 год 5 месяцев)
"4 Сезони", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою залу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль за видачею замовлень, адміністрування закладу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : успішно організовую та координую бенкети і закриті вечірки з урахуванням індивідуальних побажань гостей, виходячи з можливостей та концепції закладу. Аналізую продажі та побажання гостей з метою покращення сервісу та удосконалення роботи персоналу. Збільшила к-сть відвідувачів за рахунок особистих знайомств. Є досвід організації та адміністрування весіль.

Адміністратор

с 08.2016 по 12.2016 (4 месяца)
"Троя", Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою закладу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль видачі замовлень, адміністрування нічного клубу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : навчилась та удосконалилась в роботі та контролі роботи декількох різних зон комплексу, організації та проведенні бенкетів і дитячих свят, розробила чек-листи для офіціантів.

Директор

с 01.2016 по 04.2016 (3 месяца)
"Palermo", Калуш (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль роботи персоналу, якості та видачі страв; дотримання стандартів обслуговування;контроль замовлень на склад,його залишків та розрахунки з постачальниками. Пошук, підбір та навчання персоналу, аналіз продаж, пошук альтернативних рішень для розвитку ресторану та зменшення витрат.
Досягнення : розробила чек-листи для офіціантів згідно особливостей роботи закладу, збільшила к-сть відвідувачів, оптимізувала роботу офіціантів шляхом поділу на зони, ввела ряд змін у роботу закладу.

Адміністратор

с 07.2014 по 01.2016 (1 год 6 месяцев)
Пасаж "Гартенберг", Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

контроль за порядком і чистотою залу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація бенкетів, контроль роботи персоналу та його навчання, контроль за цінами, якістю та видачею страв і напоїв, адміністрування закладу, зустріч та розсадка гостей, вирішення конфліктних ситуацій.
Досягнення : навчилась і успішно організовую бенкети та дитячі свята, розробила і втілила в роботу чек-листи для офіціантів двох закладів згідно їх концепції, брала участь у розробці спешеалів та удосконаленню меню, збільшила к-сть відвідувачів. Є досвід організації та адміністрування весіль.

Директор

с 05.2013 по 12.2013 (7 месяцев)
Фітнес-студія "Адам і Єва", Івано-Франківськ (фітнес індустрія)

підготовка та відкриття студії з нуля (від участі в розробці концепції, побудови всіх бізнес-процесів до введення об'єкта в експлуатацію і оперативного управління ним), управління персоналом та його навчання, адміністрування закладу, аналіз та дослідження ринку, пошук і залучення корпоративних клієнтів, партнерські угоди, рекламні кампанії, планування і збільшення продажів, просування нових послуг.
Досягнення : на порядок знизила поточні витрати, добре вивчила попит і пропозицію, втілила в життя декілька спец. пропозицій для різного рівня клієнтів, розробила рекламні та промо-акції, за 2 місяці підняла продажі на 20 % від заявлених власником, суттєво збільшила клієнтську базу. Розробка і впровадження стандартів обслуговування клієнтів. Організація та проведення суспільно-масових заходів, присвячених новинкам та розвитку фітнес індустрії (благодійні акції, презентації, круглі столи).

Головний бухгалтер

с 07.2009 по 03.2013 (3 года 8 месяцев)
Супермаркет "Оазис", Івано-Франківськ (Роздрібна торгівля)

контроль за обліком і рухом ТМЦ, формування цін, проведення інвентаризацій, взаєморозрахунки з контрагентами, ведення управлінського та бухгалтерського обліку, фінансова та податкова звітність , нарахування з/п, банківські платежі, організація і контроль роботи підлеглого персоналу.
Досягнення : оптимізувала витрати, брала участь в обговореннях, розробці та втіленні ідей щодо збільшення обсягу продажів з безпосереднім керівництвом, провела коригування посадових інструкцій та розробку програм розвитку і мотивації працівників.

Економіст з бух.обліку і госп.діяльності, менеджер збуту

с 05.2006 по 02.2009 (2 года 9 месяцев)
ТОВ "Фенсі Тойз", Івано-Франківськ (виробництво і продаж дитячих іграшок)

облік і рух ТМЦ, аналітика, звітність, логістика, укладання договорів, контроль за документообігом, навчання і контроль роботи підлеглого персоналу, взаємодія з центральним офісом, виконання плану продажів, контроль за дебіторською заборгованістю.

Образование

Тернопільська академія народного господарства

Економічний, облік і аудит, Тернопіль
Высшее, с 2006 по 2007 (11 месяцев)

Диплом магістра.

Прикарпатський університет ім.В.Стефаника

Економічний, фінанси та кредит, Івано-Франківськ
Высшее, с 1995 по 2000 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

ІФНТУНГ,ф-т довузівської підготовки, програма "початковий підприємець"

2005, 3 місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email 1С:Бухгалтерія Клієнт-Банк M.E.Doc Бухгалтерський облік iiko

Дополнительная информация

20-тирічний досвід адміністративно-управлінської та менеджерської роботи в області торгівлі та надання послуг, з них 11 років на керівних посадах. У підпорядкуванні було від 5 до 60 чол.
З 1997 по 2006р. займала посади менеджера з продажу та адміністратора в сферах торгівлі, телекомунікацій та банківських послуг.
Професійні знання та навики : Досвідчений користувач офісних програм, 1С Бухгалтерія, Iiko, клієнт-банк.
Вільно володію українською та російською мовами, базовий рівень німецької, вивчаю англійську.
Прослухала семінари та тренінги з управління персоналом і адміністрування, техніці продажів, якісного сервісу, тайм-менеджменту. Отримала сертифікат Академії фітнесу «Ефективний фітнес-директор», 2013
Особисті якості : відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, високі організаторські здібності та лідерські якості.
На вимогу готова надати рекомендації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: