Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 ноября 2017

Назар

Копірайтер, рерайтер, журналіст, контент-менеджер, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Николаев (Львовская обл.)
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з обслуговування корпоративних клієнтів

с 04.2015 по 05.2015 (1 месяц)
ПАТ КБ «ПриватБанк», Львов (Фінанси, банки, страхування)

23 березня - 06 квітня 2015р. - проходження практики в ПАТ КБ «При-ватБанк» (успішно оволодів практичними навичками роботи в банку і знан-нями новітніх банківських технологій та сервісу ) з успішним зарахуванням на посаду менеджера з обслуговування корпоративних клієнтів після її проходження.
06 квітня - 14 травня 2015 р. - менеджер з обслуговування корпо-ративних клієнтів в ПАТ КБ «ПриватБанк». Функціональні обов'язки на посаді: пошук та залучення клієнтів малого та середнього бізнесу на обслуговування до ПАТ КБ "ПриватБанк", продажа всіх продуктів банку, який включав щоденний об дзвін та проведення зустрічей в сегменті МСБ (відкриття поточних рахунків ЮО та СПД, кредитування клієнтів МСБ, залучення та оформлення зарплатних проектів для комерційних та бюджетних організацій, залучення торгівельних точок до послуги еквайрінг (POS-термінали), продаж та оформлення депозитів для ЮО, тощо), виконання особистих планів по продажах, повне обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

Директор

с 03.2010 по 09.2013 (3 года 6 месяцев)
Фрейзер, Львов (Послуги для населення та бізнесу)

Сфера обов’язків: консалтинг, планування, проектування, маркетинг, прийняття всіх управлінських рішень, провадження політики зростання та пошуку нових клієнтів, співпраця з адміністрацією вищих навчальних закладів та державними органами.
Досягнення: запуск підприємства з нуля; постійне розширення та зростання кількості точок обслуговування до максимально можливого у Львові, керуючись щодо критеріїв рентабельності; постійне успішне кураторство усіх згаданих точок, стосовно їх робочого стану, якості обслуговування; виключно з позитивним результатом оновлення договорів оренди та участь у тендерах.

Образование

Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України

Менеджмент організацій, кваліфікація - магістр з менеджменту державних установ, Львов
Высшее, с 2004 по 2009 (4 года 10 месяцев)

Магістерська робота „Ефективне управління маркетингом на підприємстві (на прикладі ДКП „Миколаївфармація”)” захищена з оцінкою „відмінно” та визнана взірцевою.

Дополнительное образование и сертификаты

Успішно завершив курс «Основи тестування програмного забезпечення» від Lviv IT School.

2015, 3 місяці

Знания и навыки

Python Програмування Java

Знание языков

  • Английский — средний
  • Французский — начинающий

Дополнительная информация

Особисті та ділові якості:

Оперативність в прийнятті рішень, вміння визначати цілі, орієнтація на результат, високий рівень відповідальності, комунікабельність, легко прижи-ваюсь в новому колективі та знаходжу мову з незнайомими людьми, досвід успішних угод про співпрацю, лідерські якості, цілеспрямованість, поряд-ність, креативіність, організованість, швидко навчаюсь новому, добре розви-нуті аналітичні здібності та логіка, проявляю ініціативу, здатний організову-вати і проводити різноманітні заходи.

Додаткові відомості :

Магістерська робота «Ефективне управління маркетингом на підприємстві (на прикладі ДКП „ Миколаївфармація ”)» захищена з оцінкою „відмінно” та визнана взірцевою.
Хороше знання англійської мови (розмовний рівень) та володіння ПК; розпочав вивчення французьської мови.
Успішно завершив курс «Основи тестування програмного забезпечення» від Lviv IT School. Вивчаю мови програмування Python та Java. В процесі навчання уже успішно закінчив англомовний курс по Python від сайту Codecademy.

Захоплення та хобі:

Інтернет-блогінг, ведення власного арт-блогу (приблизно 28000 підписників) - керівництво, написання статей і інтерв'ю, співпраця з рекламодавцями, створення унікального контенту; колекціонування арт-хаус і авторського кіно, музики; мистецтво; саморозвиток; філософія і психологія.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: