Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 апреля 2021 PRO

Вікторія

Менеджер по персоналу, по продажам

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер зі збуту

с 08.2017 по 01.2021 (3 года 5 месяцев)
ТОВ «УкрФармінг», Херсон (Компанія є офіційним дистриб'ютором в Україні провідного світового виробника сільгосптехніки - CASE IH. Здійснює продаж с/г техніки, запасних частин, паливно-мастильними матеріалами, і іншими супутніми товарами.)

Організація та координація збутової діяльність відповідно до замовлень і укладених договорів,а також забезпечення постачання продукції у встановлений термін в повному обсязі. Організація проведення маркетингових досліджень з вивчення споживчого ринку і його перспектив, формування і розширення господарських зв'язків зі споживачами, проведення аналізу попиту покупців, ступеня задоволення потреб вимог і запитів клієнтів, що пропонуються, рівня конкурентоспроможності продукції на ринку шляхом вивчення і оцінювання потреб споживачів, моніторингу конкурентів. Забезпеченн своєчасного виконання обов'язків перед контрагентами. Укладання договорів на постачання запчастинами і узгодження умов постачання. Контроль стану запасів товарів на складах . Складання заявок, зведені відомості замовлень і асортиментні (номенклатурні) плани постачання.

Менеджер з продажу нерухомості

с 10.2016 по 07.2017 (9 месяцев)
АН"Квадратный метр", Херсон (Комплекс різноманітних послуг, в тому числі з купівлі-продажу / оренді комерційної і житлової нерухомості, професійній оцінці вартості об'єктів нерухомого майна, а також повного юридичного супроводу угод.)

Продаж нерухомості компанії, проведення переглядів та показів квартир і приміщень комерційного призначення. Ведення переговорів,заповнення договорів купівлі продажу. Робота з існуючими клієнтами та залучення нових клієнтів. Веденя звітності, продаж супутніх послуг існуючим клієнтам. Підтримка клієнтського сервісу та постійне підвищення свого професіоналізму в області продажів.

Образование

Херсонський національний технічний університетХерсонський національний технічний університет

Факультет міжнародних економічних відносин, управління та бізнесу; Спеціальність: Менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності), Херсон
Высшее, с 2015 по 2017 (1 год 4 месяца)

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Впевнений користувач ПК, пакет програм MS Office (Word, Excel), 1 С:Підприємство.
Знання мов: російська та українська мови вільно, англійська - базовий.
Брала участь в суспільному житті вузу.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: