Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 марта 2016

Світлана

Кондитер, 2 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Гайворон

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

ГПАЛ

Кхар -кондитер, Гайворон
Среднее специальное, с 2010 по 2014 (3 года 4 месяца)

Кондитер - це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти, та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах і пекарнях. Рідше кондитером називається людина, чий бізнес пов'язаний з продажем кондитерських виробів.
Професійний кондитер презентує традиційний французький крокембуш.

Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів по заданій рецептурі. Випікає і прикрашає продукцію. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти. Більша частина робіт виконується вручну за допомогою спеціальних інструментів, перетворюючи професію кондитера в мистецтво.

Це складна професія яка потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але багатьох знань та вмінь, передбачає як ручну, так і механізовану роботу за допомогою автоматичних приладів та устаткування: маслорізка, пекарні, змішувачі, ножі, котли, духові шафи тощо.

Дополнительная информация

Успішно вчилась, вічлива доброзичлива, бистро приймаю навчання наставників.


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: