Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 февраля 2017

Ольга

Продавець-консультант, 5 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Дата народження:31.05.1980 року
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан:розлучена
Освіта:З 1997р.Навчання у Львівському медичному коледжі на спеціальності "Сестринська справа"- 2 рівня акредитаціі.
Досвід роботи:
З 2007р. робота консультантом та менеджером продажу косметики у фірмі "Мері Кей". Робота з клієнтами, проведення навчань та майстер-класів. Активна участь у діяльності компанії. Підготовка свят та корпоративів.
З 12.03.2009 р. зареєстрована, як приватний підприємець у сфері охорони здоров`я людини. Основним видом моєї діяльності був лікувальний, косметичний, антицелюлітний та оздоровчий масаж. Працювала у центрі здоров`я і краси "Ріо", по вул.Морозній,31а.
З 2009 по 2012рр. вела також приватну практику по вул.Зеленій в косметологічній клініці. Надавала професійні послуги у салоні краси "Батарфляй" по вул.Коновальця.
У мої обов`язки входило: планування рекламних проектів,створення бази клієнтів,ведення карти стану клієнта,розробка індивідуального плану процедур,проведення навчань і бесід на тему здорового харчування та способу життя.
З 2011-2014 рр.робота в поліграфічній фірмі "OSE".На протязі року роботи,займала посаду секретаря. Робота з клієнтами, прийом дзвінків, виписування накладних, здача готівки. Два роки була на посаді менеджера по підбору персоналу. В обов`язки входило: проведення співбесід,підбір персоналу,розробка бізнес-планів .
Працювала у агенстві ПрімоКоллект,що представляє одне з найбільш досвідчених агенств із стягнення заборгованості.Також працювала продавцем-консультантом у меблевому магазині на Княгині Ольги (Новий Цум).
Додаткова освіта:
2008р.-закінчення повного курсу за програмою"Лікувальний,оздоровчий та антицелюлітний масаж" у Навчальному центрі "Гармонія".Видано сертифікат міжнародного зразка з відмінними результатами.
2010р.-участь у тренінгу та семінарі по косметологічній продукції Alissa Beaute. Методика та збільшення продажів. Залучення нових клієнтів у сфері бьюті-сервісу.

Знання мов:
Українська-рідна; російська-вільно.
Навички:
Практичний досвід роботи з комп`ютером.
Особисті якості:
Комунікабельність,стресостійкість,відповідальність,пунктуальність,доброзичливість,щирість,наполегливість і бажання вчитися новому,постійно вдосконалюватись ідучи до бажаної мети.
Інтереси та захоплення:
Написання сценаріїв,віршів,пісень, на замовлення для дитячих заходів. Є автором віршів для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: