Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 ноября 2017

Олександр

Повар гарячого цеху (тандир, мангал, хоспер), 12 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Повар гарячого цеху, хоспер

с 05.2017 по 10.2017 (5 месяцев)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар Універсал

с 11.2016 по 01.2017 (2 месяца)
Готель-ресторан Зелена Садиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангальщик

с 05.2016 по 10.2016 (5 месяцев)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Мангальщик - тандирщик

с 09.2015 по 03.2016 (6 месяцев)
Ресторан СВС, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював на мангалі та тандирі поваром.

Мангальщик

с 05.2015 по 09.2015 (4 месяца)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар

с 11.2014 по 04.2015 (5 месяцев)
Скаска Востока, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнув комунікабельної роботи персонала у роботі, слідкував за швидкістю та якістю видачі блюд.

Мангал, піцеол

с 05.2014 по 11.2014 (6 месяцев)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

с 05.2013 по 10.2013 (5 месяцев)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Пекар

с 11.2012 по 04.2013 (5 месяцев)
Пекарня, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

с 05.2012 по 10.2012 (5 месяцев)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Піцеол

с 12.2011 по 05.2012 (5 месяцев)
Сеть ресторанов Помадора, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.

с 05.2011 по 10.2011 (5 месяцев)
Ресторан Скаска, Одесса (Ресторпнний бізнес)

Досягнув досконалості у приготуванні різноманітніх блюд, ознайомився із європейською кухнею.

Образование

Вище професійне училище морського туристичного сервісу

Повар судновий, Одесса
Среднее специальное, с 2011 по 2013 (1 год 6 месяцев)

Під час навчання отримав багато знань та нових здібностей у своїй професії, що допомогло мені у здобутті роботи та професіональному розвитку.

Знания и навыки

Кулінарія

Дополнительная информация

Працюю швидко і якісно, не боюсь труднощів у роботі, стрімко розвиваюсь та підвищую свою кваліфікацію. Також маю досвід роботи у пекарській сфері.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: