Олександр
Повар гарячого цеху (тандир, мангал, хоспер), 12 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 30 лет
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3331446
Опыт работы
Повар гарячого цеху, хоспер
с 05.2017 по 10.2017
(5 месяцев)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар Універсал
с 11.2016 по 01.2017
(2 месяца)
Готель-ресторан Зелена Садиба, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)
Мангальщик
с 05.2016 по 10.2016
(5 месяцев)
Готель-ресторан Вілла Санторіні, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Мангальщик - тандирщик
с 09.2015 по 03.2016
(6 месяцев)
Ресторан СВС, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював на мангалі та тандирі поваром.
Мангальщик
с 05.2015 по 09.2015
(4 месяца)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф повар
с 11.2014 по 04.2015
(5 месяцев)
Скаска Востока, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Досягнув комунікабельної роботи персонала у роботі, слідкував за швидкістю та якістю видачі блюд.
Мангал, піцеол
с 05.2014 по 11.2014
(6 месяцев)
Ресторан Рута, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.
с 05.2013 по 10.2013
(5 месяцев)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Пекар
с 11.2012 по 04.2013
(5 месяцев)
Пекарня, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.
с 05.2012 по 10.2012
(5 месяцев)
Готель-ресторан Скаска, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Піцеол
с 12.2011 по 05.2012
(5 месяцев)
Сеть ресторанов Помадора, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Повар гарячого цеху, су-шеф, мангал, тандир.
с 05.2011 по 10.2011
(5 месяцев)
Ресторан Скаска, Одесса (Ресторпнний бізнес)
Досягнув досконалості у приготуванні різноманітніх блюд, ознайомився із європейською кухнею.
Образование
Вище професійне училище морського туристичного сервісу
Повар судновий, Одесса
Среднее специальное, с 2011 по 2013 (1 год 6 месяцев)
Під час навчання отримав багато знань та нових здібностей у своїй професії, що допомогло мені у здобутті роботи та професіональному розвитку.
Знания и навыки
Дополнительная информация
Працюю швидко і якісно, не боюсь труднощів у роботі, стрімко розвиваюсь та підвищую свою кваліфікацію. Також маю досвід роботи у пекарській сфері.
Похожие кандидаты
Повар на горячий и холодный цеха (мангал, шаурма, тандыр)
20000 грн, Одесса
Су-шеф, повар горячего цеха
25000 грн, Одесса
Повар (холодный, горячий, мангал, Wok)
Одесса
Су-шеф, сушист, повар гор. цеха, пиццайола
35000 грн, Одесса
Су-шеф, мангальщик-хосперщик, повар гор. цеха
20000 грн, Одесса