Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 декабря 2021 PRO

Ігор

Економіст, спеціаліст ЗЕД, фінансовий аналітик (валютний контроль банку)

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

заступник начальника відділу валютного контролю та ліцензування

с 10.1995 по 12.2015 (20 лет 2 месяца)
Управління Національного банку України у Львівській області, Львов (валютні операції банків, підприємств, фізичних осіб)

Досвід керування з 2005 року колективом підлеглих чисельністю 5-12 чоловік.
•Надання банкам, підприємствам та фізичним особам консультацій з будь-яких питань валютного законодавства України.
•Досвід по контролю за проведенням уповноваженими банками, фінансовими установами та підприємствами операцій з валютними цінностями відповідно до чинного законодавства України.
•Аналіз проведення суб'єктами підприємницької діяльності валютних операцій на предмет дотримання валютного законодавства України, аналітична робота з статистичною звітністю

Образование

Львівський державний університет ім. Івана Франка

Економічний, економіка підприємств, Львов
Высшее, с 1990 по 1995 (4 года 11 месяцев)

Дополнительное образование и сертификаты

Українська академія банківської справи Національного банку

2004, Сертифікат закінчення навчання з теми «Система внутрішнього контролю, внутрішній та зовнішній аудит»

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Бухгалтерський облік ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України ОДБ

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

•Контроль за проведенням уповноваженими банками, фінансовими установами та підприємствами операцій з валютними цінностями відповідно до чинного законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України.
•Перевірки банківських та фінансових установ Львівської області та України з питань дотримання валютного та чинного валютного законодавства України.
•Застосування відповідних заходів, розгляд актів перевірок ДПА, інших контролюючих і правоохоронних органів та застосування санкцій до суб'єктів підприємницької діяльності, які є порушниками валютного законодавства.
•Оцінка валютних ризиків та кредитоспроможності підприємств при залученні ними кредитів в іноземній валюті від установ банків.
•Методична та практична допомога установам банків та підприємствам з питань чинного законодавства.
•Розгляд та надання відповідей на запити банківських і фінансових установ, їх клієнтів з питань валютного законодавства, навчання студентів Інституту банківської справи з питань валютного законодавства і валютних операцій банків та підприємств.
•Перевірка скарг та звернень юридичних та фізичних осіб-резидентів щодо діяльності банків та фінансових установ з питань валютного законодавства.
•Аналітична робота з статистичною звітністю, яка надається банківськими установами до Національного банку та забезпечення підготовки аналітичних матеріалів для керівництва Управління Національного банку України у Львівській області, облдержадміністрації, контролюючих органів з питань валютного законодавства.
•Підготовка пропозицій до проектів інструкцій, нормативних актів та методичних вказівок Національного банку України, організація вивчення серед працівників Національного банку чинного законодавства та нормативно-правових актів Національного банку України з питань правильності проведення операцій з валютними цінностями.
•Надання банкам та підприємствам консультацій з питань митного законодавства, зовнішньоекономічної діяльності, операцій на міжбанківському валютному ринку України, залучення кредитів від нерезидентів та надання кредитів нерезидентам, залучення грошових інвестицій та розміщення грошових інвестицій за межами України, створення і організацію підприємств за кордоном, переказ валютних коштів за межі України та інше.
•Оформлення належних документів і вирішення питань в держаних органах.
•Ведення семінарів та навчання для керівників підприємств з питань валютного законодавства, написання статей та консультацій на тему валютних операцій, написання коментарів до нормативних документів, ведення підприємницької діяльності.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: